God fortsättning!

Hej!

Hoppas alla har haft en mysig julafton! Vi ska ju fira den på fredag med alla barnen men vi firade ändå lite jul igår. Först var vi hos mamma och åt o hade trevligt sen var vi in hos Tomas föräldrar...fast...nu kanske jag kan skriva svärföräldrar...jag fick ju en underbar julklapp av Tomas...ni kan aldrig ana va? Jag fick en ring...och inte vilken ring som helst...den är av guld och har ingraverat Tomas 071224 och ett hjärta med en pil i =) Det ni!!!

Tänk om nån hade sagt till mej för 6 månader sen att om 6 månader sitter du i ett hus, du har en underbar älskling, 3 bonusbarn och en bonushund! Jag hade ju skrattat ihjäl mej och sen bett den människan att tänka om lite...

Nä, jag är den lyckligaste i världen nu!

Fortsätt mysa nu! Och var rädd om er!

KRAM

Har ju glömt...

Jag har ju glömt att skriva att jag var på Jennifers första "skol-lucia" =) Tänk att man ska vara så himla blödig jämt. Haha...men jag kan nästan inte låta bli att böla...det är ju så himla fint när alla de gulliga barnen står o sjunger sina fina sånger o speciellt när man har ett barn i tåget själv...

Man blir så himla stolt när man ser sitt barn stå där o sjunga =)

image11
Så här såg hon ut i sin luciautstyrsel.

image12

Kram på er alla =)

Dan före dan före dan före dan före dopparedan

Nu är det snart julafton! Jag skulle gå o shoppa lite julklappar idag...det gick jättebra! Jag hittade julklappar...åt mej själv =) Inte en enda julklapp fick jag till...starkt jobbat Kerra!

Vi har iaf bakat pepparkakor idag! Mums...
image10

Degen är ju så himla god =)

Nu håller Sandra o Linus på att sätta kulor i granen...den blir himla fin...kommer nog nåt kort kanske imorrn eller så.

Jag tror förrsten jag har missat att skriva vad jag blivit...jag har blitt moster! Den 2:a december fick min kära schwester o hennes Niklas en dotter vid namn Elin! Jag har sett ett kort på henne o hon ser verkligen ut som en liten trollunge. Så himla söt...nu väntar jag bara att systeryster ska ringa o berätta om alla kräktröjor, bajsblöjor o vakna nätter...nä, jag skoja bara. Det går säkert jättebra det där! Det är bara så synd att de bosatt sej en ganska bra bit bort...men jag o Tomas ska nog komma ner o hälsa på er, var så säker syster!


Nu ska jag ut o titta på vädret o se om nån av träden kanske flyttat sej en bit..typ...kram o gonatt på er!

Idol

Idol!!!
Va fan! Jag visste det...Jessica...du är jätteglad nu va? Jag visste att Picasso skulle vinna man jag höll på Amanda! Det finns ingen med den rösten....Den är helt underbar!

RSS 2.0