Yrväder=jag

Jaha, då har man vart ute o gjort bydalen osäkert oxå...jag har nog bevisat att jag inte ska gå utanför min lägenhet. Jag slet med mej Susanne (stackarn) på City Gross idag, ville se hur det var där eftersom jag inte varit där än, sen skulle jag ner på ICA o handla mat. Alltid när jag är på affärer tycker jag de spelar sån bra musik och utan att jag tänker mej för så går jag o nynnar eller i värsta fall sjunger, så oxå idag. Susanne höll sej på tryggt avstånd från mej (fattar inte varför) När jag går där o sjunger så ringer telefonen. Det är Jennifers pappa som undrar vart jag är för han tänkte lämna henne då.

- Jag är på ICA.
-Jaha, när är du klar där då?
-Om kanske 10 minuter.
-Så länge?
-Ja, de spelar ju så bra musik här.

Jag hörde nästan hur han skakade på huvudet. Men han kom in med Jennifer iaf.

När vi är klar går vi till bilen och jag upptäcker att jag inte har filofaxen med...ÅNEEEJ! Vart har jag lagt den??? Springer tillbaka till vagnen och kollar men den var tom, springer till ICA och ska fråga men då ringer mobilen. De ringer från våningen ovanför, City Gross, och berättar att de har min filofax där. Det är då en snäll dam som lämnat in den, med allt kvar. Så nu har jag skickat blombud för första gången! Tänk vilken tur man kan ha i oturen! Att det finns så snälla människor, det trodde jag inte.

Vi får se hur denna dag slutar med tanke på att det bara varit tok sen jag lämnade den sköna sängen...


Äntligen!

Nu ni, alla som tjatat, nu har jag skaffat mig en blogg jag oxå!

Jag har suttit och funderat på det ett bra tag nu men inte kommit till skott men nu så...ska bara se till att jag kommer ihåg att skriva i den lite då och då...

Ha det bra alla!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0