skoldag

Jessica: Bara du har en present är du välkommen precis när du vill *skratt* Nä, jag skoja bara...du får komma hur ofta du vill utan present =) I helgen är jag rätt upptagen men till veckan kanske det går, ska bowla och paradisbada mån o tis sen jobbar jag ons tors fre men jag kommer ju hem nångång =)

Idag på skolan har det varit askul! Jag har inte skrattat så mycket på riktigt länge =) Tårarna bara rann! Även om det är roligt så blir man så himla slut i huvudet...kanske för att man skrattar så mycket. Kommer iaf ha träningsvärk i magen imorrn. Sen hade vi en sån himla söt kille i klassen idag! Den enda killen i klassen...sååååå söt! Nu funderar ni va? Han var inte så gammal...det var ju lite synd...nä, det var en klasskompis som hade med sig sin son...på 3 veckor!

image59

Om ni inte ser vad detta är så kan jag skriva det nu. Jag och Angelica har gjort ett kärlekspar av piprensare =) Vi fick några piprensare som vi fick göra vad vi ville med bara det visade känslor...ni kan ju bara ana hur dessa gubbar stod när jag inte knäppte...hehe...

image60

Här är jag och Angelica som målat en teckning...vi fick höra en saga eller en fabel...om en fiskare som skulle fånga solen eftersom folket var så ledsna på solen som inte var uppe nå länge på himlen....Jaja, sen fick vi måla...jag tycker personligen att det är snartlikt ett mästerverk!!!

Lite av min dag! Nu ska jag fortsätta kika på hockeyn...

Ha det bra!

Hundutställning

I lördags var jag på hundutställning...jag ställde mamma och L-A:s hund Nanna...Jag blir ju så himla nervös så jag håller ju på att kräkas varje gång jag ska in i ringen och springa...men det gick bra...hon kom tvåa bland valparna...sen vann hennes uppfödare både avels och kull-priset =) Jättekul när det går bra! Det är nog nerverna som gör att det ser ut som att jag ätit 20 citroner..haha

image58


Hatisk...

Måste ju bara skriva att Tomas ex aldrig slutar att chocka mej nu...det börjar faktiskt gå lite för långt...nästan skrattretande men så jävla störande...När Tomas barn kom nu sist så spelade hans dotter upp Marie Lindbergs låt Trying to recall...sen sa hon att mamma hade lagt in den på hennes mobil och så hade hon sagt åt sin dotter att spela upp den och lägga den på Tomas sängbord när han sover....Gaaaaaahhhh...jag vet inte vad jag ska göra...skratta eller gråta....psyko!!!! Sen hade hon sagt att barnen inte får ringa til Tomas för mej! Jävla skitsnack!!! Det har jag aldrig sagt! Hon är ett fulare ord för det vi tjejer har mellan benen om ni fattar! När ska hon ge upp??? Det var hon som lämnade Tomas och det var slut innan jag blev tillsammans med honom...bitch!



Nån som har något förslag på vad man kan göra? Jag vill ju absolut inte atthon ska vända barnen mot mej...det är jobbigt nog som det är ibland...men hon har ju redan börjat...vem vet vad hon sitter och hittar på om mej? O det lägsta man kan göra är väl att få barnen att tro något som inte är sant?


Jessica

Jag lovade ju att lägga ut kort från när vi var hos Jessica och Henke...de kommer här =)

         

Det var superkul!!!

onsdag o skola o bowling

Idag är det onsdag...denna veckan har jag skola i Härnösand...jobbigt med så tidiga mornar men det går väl bra ändå...det är ju roliga saker vi gör. Igår fick vi måla...vi fick använda oss av två färger...min grupp fick röd och gul. Sen skulle vi måla hur vi ville, och vi skulle blanda som vi ville. Jag blev helnöjd med min målning, skitfin tyckte jag...sen fick vi sätta oss och så säger lårren att vi ska riva sönder (!) våra fina konstverk och ta ut alla färgskiftningar vi kunde hitta...sen skulle vi gäöra en gemensam tavla av det...så här fin blev min grupps...

image49

alla gruppers upphängda på väggen såg ut så här, visst är vår finast? =)

image50

Ikväll var det tänkt att vi skulle åka och bowla hela familjen...men vissa barn skötte sig inte och fick inte åka o då var Tomas tvungen att stanna hemma med dom...skittråkigt...jag ville ju ha honom med...men nästa gång får han åka själv! Jag tänker då inte åka ensam fler gånger bara för att vissa inte kan bete sej normalt. Iaf så åkte jag, Simon, Anton och Jennifer...Har kommit på att Simon ska ha pris i sämsta förloraren...det var allt från att golvet var snett till att det var fel på banan! Jennifer får pris i snyggaste kastställning...haha...såg så himla roligt ut när hon kastade sitt klot! Det såg ut som att hon skulle tippa frammåt när hon kastade. Gullunge!

image51

Ojoj...

Nu var det riktigt längesen jag skrev...men jag har inte slutat skriva. Tro inte att ni slipper läsa om mina roliga dagar =)

Jag har den senate veckan suttit med näsan ner i böckerna, har inte pluggat så här bra nånsin! Har varit så himla duktig och gjort bort en massa saker som legat o gnagt flera år...eller iaf ett och ett halvt...

Jag vet inte vart jag ska börja...hmm...förra fredagen kanske...haha...

Jag och Tomas blev helt barnlediga då...tog några...eller rätt många öl och spelade guitar hero...sen vet jag inte riktigt hur det gick till men vi var hos Jessica och Henke! Jo, jag vet hur det gick till...vi ringdes och sen tog jag och Tomas en taxi dit...till Bergsåker från Lunde...klockan var runt tolv...haha...ibland fattar man inte vad infallen kommer från! Men jag ågrar mig inte! Det var skitroligt...de bjöd på drinkar hela natten...vi tog en taxi hem någongång på morgonkvisten tror jag...eller tidiga morgonkvisten. Det var lite synd vi kom dit så sent...jag skulle verkligen göra om det fast lite tidigare. Det är tur det vär Jessica...det spelar nog ingen roll om man gör såna knasiga saker för hon skulle kunna göra samma sak och vi har alltid så roligt och det är alltid så kul att se henne även om  man ser dubbelt och klockan är två på natten! *asg* Har så fina kort på dom men jag hittar inte sladden till datorn just nu...lägger ut dom senare =)

På lördagen låg jag...klev väl upp till melodofestivalen...det var längesen jag mådde så där...

I veckan har jag som sagt pluggat...jobbat lite också...nu är det så roligt att Tomas ex inte ens säger Hej! Hon går förbi, tittar på mej och stöter till med axeln lite nonchalant men inte att hon kan krysta ur sej ett hej...jaja, jag bryr mej inte...eller jo det gör jag ju, vi jobbar ju i arbetslag och hur fan ska man kunna göra det utan att heja på varandra? Sällan att jag tycker illa om människor eller hatar en människa men jag tror jag har kommit till den gränsen nu...hon har nog insett att min och Tomas kärlek är så pass mycket starkare än vad hon trodde...hon vill bara förstöra men det ska hon inte lyckas med! Bitch! Man kan inte både ha kakan kvar och samtidigt äta av den!

Igår fyllde jag år! Nu är man 27 då...fan vad skönt den dan jag kan säga att jag är 30! Då är man lixom vuxen på riktigt...eller...är gränsen 40 då? Jag kommer ihåg när man var mindre...tänk att få fylla tonåring...det var ju jättestort! Sen var det 18 man siktade på...då kunde man göra som man ville...då var man vuxen. När du sen fyllt 18 var den magiska gränsen 20...bolaget...det var ju oxå jättestort! Nu har det varit många långa år utan nåt riktigt speciellt för nu är gränsen 30 ju! Är det någon som fattar vad jag menar? Skittråkigt!

Iaf så väckte Tomas mej med kaffe på sängen och två söta paket! I det ena en "plopp" till hålet i örat (tappar dom där hela tiden så jag sa att ska han måsta köpa nåt så köp en sån då) o sen var det ett jättefint halsband! Det var ett guldhjärta med ett guldhjärta i...så himla fint!!! Nu har jag med mej Tomas hjärta vart jag än är!

Sen har jag sagt till dom som vill komma att de får komma på söndag...det blir ju så stressigt om man slutar 17 ska hämta ungarna, är hemma vid 18 o då ska äta o sen ska det komma folk...dessutom var det hockey igår...=)

Imorgon ska jag ställa Mamma och L-As hund...lär väl snubbla där i ringen..haha...vi får väl se, berättar hur det gick =)
Måste sluta nu...bidde ett himla långt inlägg en nu vet ni att jag lever...mer tankar kommer senare!

Kramkram på er där ute!

Familjen knas...

Måste bara visa några kort på två av våra barn...ni kanske förstår att jag haft det tufft ett tag...*skratt*

image46

image47

image48

Tack älskling!

Från min älskade älskling ;)

image45

Jessica!

Fy tusan vad jag blev glad idag när posten kom!
Där i högen låg ett gulligt brev med en krumelux på...funderade vem i hela friden som skickar nåt sånt till mej...nån som tagit fel på min födelsedag, som är nästa torsdag...men icke!

Det var ett alla hjärtans dag kort från Jessica...det var så fint så jag blev tårögd...tänk vad skönt det är med vänner...de finns där hela tiden och en sån grej som du gjort Jessica värmer så oerhört mycket! Jag blev superglad!!!

Tack för att du finns!

Alla-hjärtans-dag-kramar gumman!!!

...

Jag kände vad de senaste inläggen varit lite negativa så jag måste skriva att jag älskar Tomas...jättemycket! Han är verkligen min drömprins! Det är absolut inte han jag är trött på utan på vissa faktorer runt omkring som kan göra att jag bara blir så enormt trött.

Tomas kommer aldrig bli fri mej! Hehe...jag biter mej fast som en igel...*skrattar* Som jag skrev förut så har han stulit mitt hjärta o attans honom om han försöker ge det tillbaka! =)


Onsdag

Idag är det onsdag =) Snart helg igen...i helgen ska vi få vara helt barnfri...vad tyst det kommer bli...

Igår ringde jag o skulle säga till om att jag inte kunde jobba idag eftersom vi har magsjuka här...vem är det inte som svarar då? Jo, precis...Tomas ex...

"-Åh, är det min tid som du har?"
Hur fan kan jag gå på hennes tid? Hon är inte anställd där! Hon går istället för en som är sjuk o jag har de andras nedsättning!
Sen fortsätter hon med att berätta att hon vet att jag fick hämta deras äldsta son på skolan...hur f-n kan hon veta det? Jag behövde inte fundera så länge för hon berättade glatt att Tomas sa det när hon messade o frågade om nån var sjuk eftersom hon sett mej åka till skolan. O han hade även messat o berättat att deras yngsta var sjuk...hur mycket messar dom igentligen?
O vad har hon med att göra vad jag åker till skolan? Jag kanske skulle på möte eller nåt! Deras barn har mobiler så är hon orolig för ungarna är det väl rätt naturligt att ringa dom? Eller har jag fel? Annars är det väl ingen vits att de har mobiler?
Skulle Lasse se Toms i bosvedjan inte fan skulle han ringa eller messa mej o fråga om det var nåt barn som var sjukt!!! Jag o Lasse messar aldrig eller ringer...är det något så är det simon som får ringa...jag får inte ut nåt av att prata med honom varje dag...mer än att jag sårar Tomas...De lever sitt liv o vi lever vårt liv! Fattar inte varför det inte kan vara lika från alla håll!
Visst, jag tycker att det är jätteviktigt för barnen att deras föräldrar har en sund relation och kan prata om det är något men det kan inte vara nåt varje dag! Jag menar...ska vi börja skriva matlista så hon vet vad vi äter? Hon kan ju lika gärna flytta in här igen...det är ju som att jag redan bor med henne....Jag börjar bli riktigt, o då menar jag RIKTIGT trött på den där männsikan!

Nu ska jag fortsätta min dag =)
Ha det gott!

trööööötttttttt

Nu är jag trött på alla bacilusker som finns överallt! Ska börja med obligatoriskt munskydd för alla i familjen! Nu är det tredje veckan vi har sjukstuga här hemma...första veckan åkte alla på magsjuka, nä inte alla...Tomas klarade sig bra han...andra veckan hade simon dumt hög feber o nu har vi....dadaaaa....magsjuka igen...det är ju roligt nästan jämt =)

Igår fick Tomas vara hemma...det tyckte jag var rätt nyttigt för honom...så han kanske ser vad jag gör på dagarna och inte bara ligger hemma o petar naveln...När jag har skjutsat alla ungar på skolan och varit ut med hundarna är klockan nio-tio...då ska jag plocka undan allt som bara blivit lagt runt omkring här, stoppa in i diskmaskinen som verkar vara helt omöjligt att göra för de flesta barn här i huset...o tvätta lite o kanske hänga lite tvätt o vika lite tvätt...sen måste jag stoppa nåt i magen o när jag gjort det så tömmer jag diskmaskinen som förhoppningsvis kört klart. Dammsuga behövs emellanåt oxå o torkning av golv., här nånstans kanske jag hinner hänga tvätten som jag körde igång imorse..sen måste hundarna ut igen o sen börjar jag jobba....o om jag inte jobbar hämtar jag ungarna o åker på affären om nåt behövs efter vi kommit hem är det mellis o sen samma visa igen...plocka undan och hänga upp kläder o sen är det bara att börja med maten så den är klar i rimlig tid. En ungefärlig dag för Kerstin...

Någonstans där så ska jag hinna plugga...i 8 timmar eftersom jag läser heltid....När i hela fridens dar ska någon komma på hur man klonar sej själv????????

Sen är det att hålla allt i skallen...imorse glömde jag Jennifers skidor så jag fick åka en tur till med dom. Men alltså...ena dan ska de bada, andra är det skridskor, tredje är det skidor o vi har fem ungar...haha...måste nog börja sätta upp de fina gula postit-lapparna runtomkring här snart.

Ibland blir jag bara så himla trött...så där trött så jag skulle kunna sova i en vecka...men nu när solen lyser lite så blir man genast lite piggare...o nu har jag fått skriva av mej lite så jag kan ta o hänga den andra tvättmaskinen för idag...sen ska jag till tandläkaren...uschia mej....jag hatar inte mycket...men just tandläkaren är min stora skräck...jag vet inte varför...jag har klarat av att klämma ut två ungar o allt som hör där till men att öppna käften så nån får krafsa lite på mina tänder det klarar jag inte...

Ha en bra o solig dag mina vänner!

Lördag

Idag har jag vart uppe i Härnö o skrivit omtenta på tentan som jag missade med 0,25 poäng, hoppas det gick bättre denna gång. Tror nästan att det gjorde det men man ska aldrig säga nåt för det kan ha gått precis hur som helst.

Nu är det hockey, öl o ett magsjukt barn. Hur kan de få magsjuka varannan vecka? Tror att deras mor gett dom gift innan de åkte hit...*skojar* Vill inte ha en vecka igen med magsjuka...bara att hoppas att det bara är ett av barnen som får det den här gången =) Men men...

Vinkelivink

Sigvard =)

Ånej...inte kameran igen!



Om jag ser fin ut...ger du dej då?



Inte? Okej...hmm...undra vad det här är för sladd?



Jaså? Får jag inte? Nä, om du slutar knäppa lovar jag att inte bita av sladden! Ok?


Dotter med kloka ord...

- Mamma, ska du o Tomas gifta er?
- Jag vet inte gumman, men det kanske vi ska.
- Ska ni skaffa barn då?
- Jag vet inte det heller, vi har inte pratat om det.
- Mamma! Tänk efter lite! 6 ungar!!!

Besök

I onsdags var Susanne o lilla Felix här o drack en kopp kaffe...fast lilla Felix kan jag nog inte skriva för han har blitt så stor! Tänk vad de växer... =)

 

Jag fick med Susanne på bild fast hon inte ville...hehe...det var jättekul att träffa dom igen...var ett bra tag sen o lite skitsnack är ju alltid skoj =) Sen var vi ju tvungen att lura henne o spela lite guitar hero...tyvärr fick jag inte det på kort men Felix höll faktiskt för öronen ett tag...men Susanne tyckte det var JÄTTEKUL =)


Tillbaka...

Nu var det några dagar sen sist. Men jag ska försöka komma ihåg vad som hänt sen sist...hmm...

I fredags så var det lugna puckar...Tomas barn åkte till deras mor så det var bara jag, jennifer o tomas hemma. På lördagen åkte vi in till Birsta...tänkte byta ut guitar hero. Den var jätteglapp...man bidde bara förbannad när man skulle spela för att det inte funkade. När vi kom till butiken så berättade jag problemet...vet ni vad han svarade??? "Det kan vara så att ni tror att ni trycker på knapparna fast ni inte gör det!"
Jag tittade på honom som att han var dum i huvudet..."Jo, fortsatte han, jag har oxå ett sånt här spel hemma och jag har kommit på att jag tror att jag trycker fast jag ändå inte gör det."
Hur han spelar skiter jag fullkomligt i...sen om han försöker spela med tankekraft och tänker sig stå där o trycka på knapparna så är det hans problem. Knäppskalle! Ja, det slutade med att vi skulle gå in i butiken o se om vi hittade nåt nytt spel. Så klart fanns det inte och det var inte en jävel som jobbade...vi skulle leta en linus med svart hår som tydligen var ute på golvet...jag såg en med svart hår...han gick runt med en kaffekopp o pratade med sin flickvän...just snygg personal.

Jaja...vi tog pengarna tillbaka o köpte ett nytt så nu har vi ett fungerande guitar hero! Det var fruktansvärt roligt när det funkade med knapparna. Jag tänker ofta på den stackare som tror att han ska kunna tänka in knapparna...han måste ju drömma om att han står på nån scen och spelar...så glömmer han totalt bort att han måste trycka på knappen för att nåt ska hända...

Så lördagen spelade vi, o jag var så bra att tomas gick därifrån...hehe...så det var bara jag o jennifer kvar. Jag kom på vad som kommer i spelväg nästa gång...vill ni veta? Ett guitar hero OCH singstar i samma!!! Fattar ni vad kul det skulle vara????

Måndag...vet ni...jag skulle åka o jobba...vem får jag inte jobba med då? Mmm, precis...tomas ex...ensam med henne o 9 ungar i 2 långa timmar. Jag kan säga att jag haft roligare faktiskt! Snacka om att hon tog varje liten chans att lägga in nån dum kommentar. Men det var bara att bita ihop o se glad ut.

Igår ringde Simon o sa att han var sjuk...39,3 i feber...uscha...mammas lille buse är dålig =/ Jag åkte till alnö o hämtade honom så nu ligger han hemma med mej o vilar. Tur att vi finns...vi gör så att kommunerna byter baciller lite då o då...vi skickade dit honom med magsjuke bacilusker och fick tillbaka honom med förkylningsbacilusker...

Nu ska jag gå o baka en sockerkaka...Susanne ska hälsa på o beställde nåt hembakt med kaffe =) Ska bli kul o ses...det var ett tag sen.

Jessica: Klart vi ska ta en lunch! När passar det dej? Jag kan väl nästan de flesta dagarna... =)

Oj, det blev ett långt inlägg...men nu vet ni...

Kramkram

Urk...

Nu är det bara Tomas kvar...som inte fått magsjuka alltså...fy fan vad jobbigt det är, ändå hade jag det ganska lugnt...bara det att det blev såna smärtor i magen. Fy tusen vad det gjorde ont! O så har man ungar som måste på skolan o hundar som måste ut...det är bara att bita ihop, dra på sej nåt på kroppen o ge sej ut hur dåligt man än mår. Men idag känns det lite bättre iaf =) Det finns ju en bra sak med magsjuka...det är att man går ner i vikt om än bara för några dagar...

Nu är det bara att hålla tummarna att Tomas klarar sej o att det inte går runt en vända till.

Ha det gott alla o håll er frisk!

RSS 2.0