Tisdag

Det är fortfarande lika kul på jobbet =) Idag var det en förälder som berättade vad de tyckte om mej, och att de tyckte jag gjorde ett sånt bra jobb. Då blir man glad! Superglad! Även om jag märker att de gillar en eller att de inte inte gillar en =) så känns det himla bra när de kommer och säger det =) Jag växte ganska mycket.

Va med Tomas dotter Sandra till tandläkaren, det var inte hemskt nu när jag slapp ligga och gapa *skratt*

Ikväll ska vi ut till min mamma och hennes man och äte en bit mat och lite tårta, har en bror som fyllt år men när han sticker utomlands på sin födelsedag får han tåla att firandet kommer i efterskott.

Det är lite lugnare här nu, hoppas verkligen inte att denna vecka blir som förra veckan när vi hade alla barnen...då var jag på kanten till ett fint psykbryt...

Hoppas ni alla har haft en bra tisdag och kommer få en trevlig kväll!


Tandvärk=fy f*n

Förra veckan kände jag av lite värk i en tand som jag har lagat förut, längst in. Det är tanden innan visdomstanden, de drog visdomständerna för de växte så de förstörde tänderna framför (inte mitt fel med dålig borstning alltså)

Jag som inte riktigt gillar tandläkaren, tänkte att det kanske skulle gå över, ja, jag vet att det aldrig gör det...men jag hoppades så jag ringde aldrig som jag borde...fredag kväll gjorde det så förbannat ont så jag trodde jag skulle dö...men jag bet ihop, det var ju helg. Lördag var det ännu värre...jag låg och grät i sängen...natten blev bara värre, ingen sömn o en fruktansvärd värk! Jag åt upp en låda alvedon i hopp om att jag skulle kunna få sova men icke...jag kan säga att jag aldrig varit med om en sådan lång natt!!!

Söndag morgon ringde jag jourtandläkaren...fick komma så de tog bort det onda! Jag hade inte stått ut en minut till...hatar sprutor men det var den skönaste bedövningsspruta jag varit med om.

Nu har jag ingen värk men en ångest om att åka tillbaka och rotfylla skiten...=/


Fredag idag

Jaha, då var det fredag igen då. Skönt på sätt o vis men jag tror jag skulle kunna jobba en vecka till. Idag var det inge kul start på dagen...under tiden jag var den korta korta sväng med hundarna hörde jag ungarna var ute o skrek efter mig typ 20 gånger...det var allt möjligt. Jag kan alltså inte ens gå ut typ 10 minuter utan att de ska börja bråka.

Sedan får jag höra att jag är så dum..mycket dummare än deras mamma! Kul att höra efter allt jag ställt upp på! Då behöver inte jag vara snäll o offra min tid på den ungen tycker jag...varför ska jag göra det om jag ändå är så dum? Då kan ju de snälla föräldrarna göra det istället...kanske låter elakt men jag känner så...är jag elak då? Jag sa säkert saker som jag kanske inte skulle gjort i ren frustration efter att jag hörde det men det bara kom ur mej...

Man kan häfta med häftpistolen på allt hemma, möbler, golv o väggar, man hälla ut typ en deciliter lim på fjärren till den nya boxen hemma, man kan skjuta en massa blåa äckliga bär som ser jättetrevligt ut på fasaden, man kan kalla varandra både det ena och det andra, vara elak med alla, trycka ner spikar i gräsmattan (livsfarligt när svärfar kör med gräsklipparen), kasta stenar på sina syskon, uttrycka sin ilska på huset, måla på golven, kasta smör på sin syster, måla med nagellack på huset, förstöra mitt smink, sno både godis o pengar...ska jag fortsätta? Allt detta kan man göra hemma hos oss...

Jag är nog lite dum...varför utnyttjar inte jag allt det här? Det kanske är jättekul...ända tills huset ser ut som jag vet inte vad...men då är det bara att flytta då kanske? Eller göra om med alla pengar vi har...haha...nä, nu är jag superless!!! Tur jag har jobbet...här kan man inte vara elak o sur....det går bara inte =)

I love my job!

Nu ska jag gå o gosa med nån gullig unge =) På jobbet alltså ;)

Ha en bra dag...min är redan förstörd...kramelikram

trött trött trött

Fy vad trött man kan vara....usch, vad allt blir jobbigt när man är trött...

Imorrn börjar jag 06.30...tur jag har Susanne T där så jag kan få skratta lite =)

Sitter...

...på jobbet nu. Börjar inte förrän 10 men jag kan ju inte slita mej.

Dessa underbara små varelser! Jag är så glad att jag valde detta yrke, kan inte finnas något jobb som är som detta. Och dessa roliga arbetskamrater...det går inte en dag utan att man får skratta så tårarna rinner...hihi.

Nä, nu ska jag fylla på kaffekoppen.

Ha en underbar dag mina vänner!

Kort från jobbet

Jag har ju börjat jobba...det är underbar utsikt och jättefint på mornarna när solen är på väg upp.






Fint va?!


Susannes hopp

Ett litet kort som bevis att Susanne faktiskt hoppat från 3000 meters höjd! =) Det kanske inte syns men jag VET att det var Susanne.



Hade hon sett vad det rök om detta flygplan när det startat hade hon nog hoppat ur utan problem, vi som satt o såg blev lite nervösa faktiskt...




Bra jobbat Susanne!!!


Astrids dop =)

Vi blev bjuden på Astrids dop i lördags! Det var jättetrevligt och lilla Astrid är så himla fin!!! Ja, så klart hennes föräldrar oxå men Astrid är snäppet finare *flin*

Vi hade köpt en Anka som man kan trycka på knappar på o så låter den...och blinkar...hehe...o sen hade vi köpt en typ tusingfoting med ännu fler knappar och olika läten, det är roligt när det inte är ens eget barn ;) Jessica sa faktiskt att hon ville ha något som hon kunde dra, det fanns snören på båda sakerna! Men jag läste just i hennes blogg att för tillfället är det Astrids roligaste doppresent...hihi...det var ju tänkt till henne så det blev ju bra. Förlåt Jessica och Henke =)


 



Kram från oss och ett stort tack för att vi fick vara med på en av de viktigaste dagarna i lilla Astrids liv!!!


=)

Hej hopp!
Nu var det oförlåtligt längesen jag skrev här...min bärbara har gått sönder o jag klarar ju inte av att sitta vid någon annan dator...hmm.

Det har hänt en hel del sen sist, vet inte hur jag ska få med allt...

* Min älskade Angela har gått o blitt Fru Sjöström! Grattis gumman, det var så otroligt fint bröllop o allting!!!

* Jag har ju börjat jobba! Underbara arbetspolare o underbara barn!

* Susanne fyllde 30 bast så vi blev bjudna på supertrevlig fest! Tack!

* Kikade på Susanne när hon hoppade sitt "tandemhopp" som hon fick i present av hennes snälla o kära vänner ;) I efterhand hoppas jag att hon inte ångrade sig o inte var alltför arg på sin present.

*Jag o Angela har blivit godkända på examensarbetet= helt klar med utbildningen och jag kan titulera mej som....trumvirvel...Förskolelärare!

* Sedan har jag och Jossan något riktigt att fira!!! Grattis till oss...hehe...Puss!

Nu har jag uppdaterat lite iaf =)

Puss på er!

RSS 2.0