God morgon!

Nu sitter jag här o väntar på kaffet =) Klockan är 06.05 o än har ingen annan kommit och sagt att jag öppnat fel dag *skratt*
Angela skulle komma lite tidigare idag eftersom jag öppnar här o hon på lillsidan. Bara så vi kan umgås lite =)

Måste få fråga en sak...Om man säger att något är rinnande...måste inte det vara något i vätskeform då? Jag menar att inget fast eller torrt kan vara rinnande? Eller hur? Jag läste nämligen på saltet igår, där stod det att saltet är "lättrinnande"! Hur f-n kan salt rinna? Hmm...jaja...


Nu ska jag hämta mej en kopp kaffe =)

C U

God kväll

Vilken regnig dag det varit =/ Synd om barnen när man inte kan gå ut för att de blev dyngsur på förmiddagen.

Igår gjorde jag världens yraste sak...jag skulle öppna på jobbet, klev upp kl 5 o åkte dit så jag var där tio i 6. Låste upp dörrarna o skulle precis sätta på kaffe när jag hör att ena dörren öppnas...ingen skulle komma så tidigt. Fan vad hjärtat stannade snabbt! Då var det min kära kollega...jag bara sa -Vad gör du här? Hon tittade på mig o frågade det samma...inte skulle jag öppna heller...jag började nio!!! Fan vad less jag blev på mej själv!
Jaja, imorrn öppnar jag iaf =)

Idag när jag kom hem hade den där j-vla fit-an skrivit till Tomas...så hjärndöd man kan vara! Hon blev sur på oss för att vi inte kunde ställa upp med barnen för ett tag sen, när vi gjort det flera gånger förut o aldrig bett henne om nåt. Då skrev hon att vi inte skulle bry oss typ, när hon hade barnen så tog hon hand om dom o tvärt om *surprice* Trodde iof att det var så man gjorde...men men...
Nu hade hon skrivit en massa skit...o blandat in mej o att jag var typ desperat...o att jag gör en massa saker för att inte tappa Tomas...vilket jävla skitsnack!!! Om han vill lämna mej så får han väl göra det...skulle inte sälja mej på det sättet som hon tydligen verkar villig att göra, men ändå kan hon inte ha ett förhållande fungerande som normalt, vem är det som har problem??? O sen ska hon hämta barnen på vår vecka...Kan bara finna en sjukdom på det syndromet...ni fattar vilken va?
Jag skulle aldrig gått med på det om mina barns pappor betett sej så där. Aldrig! Blir lite sur oxå...skulle ju viljat ha lite hjälp i att försvara mej kanske...men inte nå frågasättning om varför jag får skulden för allt, varför hon attakerar mej? Jag har inte gjort bitchen nåt! Jag skulle direkt bli förbannad om någon sa nåt illa om min sambo. Men om jag skiter i allt så kan jag ju inte få skulden va? Om jag inte bryr mej ett dugg om deras barn...är det så dom vill ha det? Tydligen kan man skriva o säga vad som helst om mej enligt sambon...lite piss på det just nu då...o att han inte sa ifrån. Speciellt när hon inte ens frågat utan bara påpekat att de blir hämtade innan! Men det komms ihåg!

Nu ska jag dricka kaffe med mamma o deras nya valp =)
Kramkram

Varmt...

Idag är det superduper varmt tycker jag...vi stannar nog inne med barnen på jobbet eftersom det säkert är 70 grader på vår gård...
Imorrn blir vi barnlediga...tänkte sätta upp poolen så jag hoppas det blir varmt o skönt i helgen oxå =) Ikväll ska vi på familjedag med Jennifers klass...igår var vi med Sandras klass i förrgår var Tomas med Antons klass o i förrförrgår var vi på akuten med Anton...det ska bli skönt att vara hemma utan att behöva åka på en massa saker på kvällarna. Visst är det kul men kvällarna är lixom heliga på nåt sätt.

Jessica: Jag försökte ringa igår, tror jag det var...har för mej att vi bestämde något i lördags men jag kommer inte riktigt ihåg *harkel, host*

Nu vill min arbetskompis göra lite jobb på datorn så jag tror jag ska ta o flytta mej =)

Kram o ha en varm o solig dag mina vänner!

Minisemester

Vi har varit på en liten semester =) Det var hur skönt och kul som helst! Vi var ner till min syster med familj, till Höganäs.
Om jag säger att nerresan var jobbig så överdriver jag inte...2 ungar och ingen AC och typ 70 grader i bilen...i 98 mil! Nä, jag ska inte klaga...det gick jättebra faktiskt...blev lite orolig när Jennifer efter 15 mil började fråga om vi inte var framme snart...men sen blev det lugnt, de var nästan bättre att inte klaga än vad jag var...satt med våtservetter o torkade mej i pannan o typ hela kroppen. Tomas bara njöt av värmen han...konstig prick..*skratt* Resan ner tog 13 timmar...hem körde jag mer än halva vägen så då tog det bara 9 timmar =) Fast vi åkte en annan väg, kan ha att göra med det också.

Min systerdotter var så himla fin! Så fruktansvärt gullig! O lugn, det var ju fest på lördagen, syrran o hennes sambo Niclas hade lite att fixa så jag o Tomas tänkte att vi tar lilla Elin o går till "stan". Vi var borta i 3½ timme och under dessa timmar sa hon inte ett pip ens...bara satt och kikade eller sov...

På söndagen så gick vi ner till havet(!) Det tog 5 minuter så var det en 5km lång sandstrand...ungarna badade och fångade maneter...kändes som att vi var utomlands. Hur underbart som helst!

Den här resan gjorde oss alla lite gott tror jag...jag hittade lite av den energi som jag tappat =) Har lite kort att visa men min älskling har min mobil just nu så jag kan inte ladda upp dom.

Åter hemma igen..

Vet ni vad det är för dag idag?
Jo, det är Jennifers födelsedag, Hurra Hurra Hurra!!!!!
Min lilla prinsessa fyller 7 år idag! Svårt att fatta...7 år! Mina små barn börjar bli så stora nu...köpte nya skor åt Simon igår oxå...storlek 38! Alltså...det är stora fötter för en liten pojke...jag får nog inse att de inte alltid kommer vara mina små gullungar...de har blivit mina stora gullungar nu.

Nä, nu ska jag duka upp för resterande gäster!

På återseende!

RSS 2.0