Måndag igen...

Så är det måndag och helgen har man ingen aning om vart den tog vägen. Den lixom bara försvann, vi har inte gjort många knop i helgen. I fredags var det ju Idol...som jag bara inte fattar hur folk röstar...nu ska jag inte säga så mycket eftersom jag inte röstade själv men hur f-n kan folket rösta ut Daniel??? Jag tyckte han var helt kanon!

I lördags så skjutsade jag mamma, L-A och brollan till tåget...de skulle till schwester med den stora magen o Niclas o hälsa på. Det skulle vara skoj att åka ner o hälsa på men jag sa det att vi väntar till bäsen kommit, det är ju lite brist på tid o så där. Sedan hade vi tänkt att åka till Birsta men när jag klockan tio passerade och såg kön längs motorvägen tappade jag suget att åka. Vi stannade hemma istället =) Det var ju hockey oxå. Skitmatch men men...

På kvällen kom ju singstar fram o vi sjöng för fulla muggar...

image7    image9


Men nu är det som sagt måndag igen o jag måste tentaplugga...=/

Ha det bra! Kramkram


Hallojsan

Hej hopp i lingonskogen!
Idag har jag jobbat, skulle ha jobbat till 17.45 men alla barn gick hem till klockan 17 så det var ju ingen vits att jag stannade kvar =)
Hade fått post från sundsvalls kommun idag oxå....de ville hälsa mej välkommen till min nya stad....haha...jag har ju faktiskt bara flyttat inte bytt kommun...vissa saker funderar man hur de fungerar igentligen.

Så var helgen här igen....veckorna går så himla fort så jag blir nästan mörkrädd...hur ska man hinna med sej med allt?

Jag har varit och shoppat nu...en bärbar dator!!!!! Vad kul va? Nu kan jag sitta vid köksbordet och surfa eller inne i vardagsrummet och blogga. Jag tycker det är jättekul!

Ville bara berätta det, nu ska jag vara lite trevlig med min älskling ;)

Ha det så bra allihopa så hörs vi!
Kramkram

Lika barn leka bäst =)

Nu förstår ni att det var kärlek vid första ögonkastet va? Tycker det är jättekul nu när jag köpt en mobil där kameran faktiskt fungerar utmärkt. Hoppas inte Tomas läser här nu o ser att jag lagt ut detta kort *småflinar*

image5

Snögubbe

image4

Har ni sett vilken fin snögubbe vi gjorde io helgen =)


Pengar på träd?

Nu måste jag förstöra för er alla som tror att pengar växer på träd...de gör inte det o hade de gjort det hade man kunnat köpa det mesta o det hade säkert inte varit nån svält o sånt i världen heller! Men nu är det så att pengar inte växer på träd o alltså kan inte alla få det de vill o önskar...
 
Vi har just haft middag...där ett av våra barn (jag säger varken han eller hon) ville ha en sak...(kan ju inte säga vad heller eftersom det då skulle framgå vad det var för kön) den här lille ungen ville iaf ha en sak som nu kostar 300 kr...o förra helgen ville det här barnet ha flera saker oxå o när det här barnet inte fick det blev det ett himlans liv...alla andra barn satt tyst och sa ingenting...men jag tycker som så att köper vi en sak till ett barn för 300 kr så köper vi en sak till de andra barnen för 300 kr oxå o då helt plötsligt är vi uppe i 1500...jag menar...det blir lite pengar...det är snart jul...o då ska alla ha jättemånga saker...vi har inte pengar så det täcker allas viljor hela tiden o absolut inte så alla kan få vad de vill när de vill.

Hur ska man då göra för att få ett barn att förstå att vi inte har pengar så det räcker till allas viljor? Så sitter man o tänker på de som inte ens har tak över huvudet...fan vad vi är bortskämda!!! Eller våra barn...men jag tycker att alla vi i sverige är bortskämda om man gämför med tex afrikanska barn...vad har de??? Inte ens vatten som stillar deras törst...de har inte ens tak över huvudet o mat så de blir mätta.....vi kastar mat...vi har tak över huvudet, rena kläder, vatten, leksaker, vi har en familj!!! Det är nåt som de flesta saknar...vi har nån att bli älskad av och vi har våra behov tillgodosedda...vad mer kan vi begära...verkligen begära??? Tänk vad ens barns tankar o viljor kan sätta fart på ens egna känslor...

tänk om lite....

hejhej

Just nu sitter jag o funderar vad jag ska göra för mat...kommit på att vi skulle varit o handlat. Det får vi ta imorrn istället.

Vad har hänt då sen jag skrev sist? Hmm...det händer inte så fruktansvärt mycket i mitt liv tycker jag...fast det gör ju det. Jag inser nog inte själv...bara på de 4-5 sista månaderna har det hänt en hel del. Jag är lycklig...bara det är ju nåt stort! Det var länge sen jag var så här lycklig...så där så det känns i magen, det lixom bubblar av lycka. Fattar ni? *skratt*

Jag har hittat världens underbaraste kille, jag har flyttat o blivit sambo, har fått tre bonusbarn varannan vecka, även om det har varit lite tufft att få en så mycket större familj på en gång så har det gått bra, visst blir det livat men det är ju så...alla kan inte tycka lika hela tiden och är man 7 individer så blir det ju lite tjafs ibland o man kan bli lite less men i det hela så känns det bra, speciellt när hans barn kommer o kastar sej över en med kramar när man träffar dom en "mamma-vecka" tex, man glömmer allt gnat och tjat en sån gång, de måste ju gilla mej på nåt sätt eftersom de blir glad över att se mej och det tycker jag är viktigt, jag ska ju ändå bo med dom varannan vecka, det måste ju fungera. Jag tror att livet handlar om att ge o ta. Man får det man ger, ger man mer får man mer.  Barn är barn =) Jag tror att det varit en tuff period för alla i familjen, det har hänt mycket på kort tid för alla och barn kanske inte förstår allt vuxna tycker är självklart.

Det känns som att jag har lagt bakom mej allt skit nu...jag blickar framåt...jag har aldrig, från nu då, kunnat släppa mitt gamla liv riktigt...att flytta från stan o ut hit var nog det bästa och största jag gjort. Jag sa det senast idag när jag var hem o fikade hos en jobbarkompis att även om jag bott så mycket längre i stan så har jag redan nu lärt känna fler människor här än där! Det är på ett annat vis ute på landet *skratt* Nä, men på nåt sätt så är folk mer öppen här...jag är nog ingen stadsmänniska...ojojoj, vad det blev invecklat nu...

Jaja, sen köpte jag Singstar förra helgen...jag är lycklig över att inte ha några grannar längre...eller så är det så att om jag hade haft grannar så är de lyckliga att de inte är mina grannar...eller nåt...haha...Tomas kanske inte är så lycklig över mitt singstar...jag har inte fattat varför huvudvärkstabletterna försvunnit så fort men nu kom jag just på vad det kan vara...jag är ju en sån som sjunger hellre än bra =)

Ha det bra allihopa o sköt om er!
I´l be back!

Kramkram

(o Tomas, bara så du vet så älskar jag dej så himla mycket! Du har snott mitt hjärta nu o dumma dej om du ger det tillbaka!)


Skolvecka...

Så är man upp i Härnösand och har uinnevecka med föreläsningar 8-17...blir lite väl mycket i mitt lilla huvud....

För att hålla mej vaken på föreläsningarna brukar jag sysselsätta mej med att rita jättefina...eller nåt...gubbar i mitt block...äta godis, peta på Angela (hon stackaren som går in jätteseriöst och sitter och skriver ner varje litet ord föreläsaren säger, inte lätt att sitta brevid mej då) skriva sms o lite annat.

I måndags hade Angela lite mandarinskal på sin sida av bänken som jag tyckte skulle vara roligt att sprätta iväg på Marianne som såg ut som att hon höll på att somna. Jag gjorde ett tappert försök men skalet for inte ens en cm från min hand varpå Angela skrattade åt mitt försök. Jag ville ju visa henne att jag kunde så jag tog ett nytt skal och tog denna gången i lite mer när jag skulle sprätta, lite för hårt bara...skalen flög genom hela aulan och landade på en oskyldig tjej som satt lika seriöst som Angela bruklar göra. Jag höll på att spricka när jag skulle hålla mej för skratt. Snacka om fjortisbeteende!!! Men kul var det och jag höll mej vaken ett tag till.

Flytten är helt klar nu iaf =) Nu är jag sambo på riktigt!!! Jag o Tomas städade ur den i helgen och han var så duktig! Lämnade nycklarna i söndags o sen....sen satte Kerstn igång och storböla...jag grät o grät o grät...stackars Tomas trodde väl att jag grät för att jag ångrade mej men jag blir ju sån...bölade ju som ett barn när jag skrotade bilen oxå...

Jessica...du ska veta att jag saknar den tiden oxå...vi hade så himla roligt! Men det var rödlök jag hade på baugetten...inte paprika! :P De där mössorna!!! Haha...jag skulle kunna lägga ut kort på dej när du sitter vid mitt köksbord...kommer du ihåg det? Haha...synd bara att min scanner inte funkar...*skratt*

Nu ska jag skriva ut en mattetenta sen börjar vi igen....suck...

Kram på er alla

Fredag igen...

Hej hopp allihopa!

Såg ditt mess Jessica...jag vet, jag har varit jättedålig på att uppdatera här nu...sorry...men nu så =)

Nu är det fredag igen o helg, inte för att jag kanske bryr mej så jättemycket eftersom jag inte behöver ställa väckaren på mornarna, fast jag har jobbat lite iaf, men jag behöver inte vakna själv på helgerna =)

Nu har jag nästan gjort klart i lägenheten...bara städningen kvar...suck! Det är inge roligt att städa =/ Haha..men vet ni vad? Tomas han har faktiskt lovat att han ska putsa fönstrena i lägenheten =) Det är det värsta jag vet!!! Han är gullig min Tomas! ;)

Hoppas du hade det roligt Jessica...synd att jag inte kunde följa med...men det blir kanske nästa år oxå? När kommer ni på kaffe då?

Ha det bra allihopa!!
Sköt om er o ta det lugnt!

Kram K

RSS 2.0