Min o Tomas Älskade lilla Ester









KÄRLEK


Måndag

Första riktiga sommarlovsdagen idag, vilket härligt väder då...eller inte. Men det kommer väl de dagar man sitter o svär över värmen oxå.

Va igår och hälsade på min bror och hans fru Milla och deras alldeles nyfödda lille Sigmund! Helt otroligt vad stor Ester kändes! Hon var mer en bebis nu och Sigmund en nyfödd *skratt* Han hade jättetjocka små söta kinder =)





Gullunge! Han var så himla snäll och sa inte mycket, inte när vi var där iaf, önskar er lycka till!!!


Ester...

...var nyligen på BVC och vägde sig, lillpyret har gått upp jättebra och väger nu 4980g och är 56 lång =) Hon har börjat titta efter ljud och följer en med blicken. Är hon på riktigt bra humör ligger hon gärna och jollrar till svar när man pratar med henne. Det går så himla fort!


Snart sommarlov nu

Jag kommer ihåg dagarna innan man skulle gå på sommarlov...det lixom pirrade i hela kroppen. Så också för våra 5 troll...eller de tre minsta iaf. Tjejerna som är typiska tjejer babblar om det hela tiden, om deras kläder, hur de ska ha håret och vilka sånger de ska sjunga. Jag hoppas de blir glada och nöjda och att vädret är på deras sida. Vid regn får inte vi föräldrar vara med och titta då de är inne och vi inte får plats.

Esters o mina dagar kommer inte bli som de brukar nu heller när alla är hemma hela dagarna. Det är rätt svårt att ta det lugnt när hon sover. Får hoppas på finväder hela dagarna så antingen jag o Ester kan gå ut eller de andra...




Ojojoj

Nu var det så längesen jag skrev här men tiden går så fort o jag prioriterar inte datorn och bloggen nu faktiskt =)
Allt är iaf bra, Ester är så himla snäll! Fast jag tycker hon har konstiga tider med tanke på att hon bara är 6 veckor. Som igår, hon vaknade innan nio, jag försökte få henne o sova lite under dagen men max tio minuter slocknade hon, sedan somnade hon vid 21:00 igårkväll och sov till 06:00 imorse =)



Det kanske var så spännande igår eftersom jag möblerade om i vardagsrummet, pappa rensade bort allt skräp vi samlat på oss...låter som vi varit tillsammans i 100 år men det blir mycket att kasta ändå *le* Han fyllde en hel container!!! Så skönt att få bort skiten.

Jag och Ester möblerade som sagt om i vardagsrummet, vi tänkte ju slå upp en vägg och dela av det eftersom mer än halva ytan inte används, vi har ett låååångt vardagsrum och svårt att möblera på bra sätt, nu ska Linus få sitt rum av en del och sen blir det förråd/klädkammare av en annan del. Och vardagsrummet blir såååå himla mysigt! O så får Ester ett eget rum sedan när hon behöver det, hon får ju ta Linus gamla, jag vet inte om jag kan vänta tills man får börja göra iordning det =)

Nu är det snart dags att lämna Jennifer på skolan =)


RSS 2.0