Hej hopp

Jag håller på att bli galen! Min rygg håller på att gå av! Mitt huvud har tiltat! Mina ögon går i kors!

Jag sitter och skriver hemtenta...det är hur f***ing jobbigt som helst.

Vi har 17000 sidor i 6 böcker att läsa. Sedan ska vi skriva olika saker från böckerna, visst det är väl helt ok. Det är inge problem att skriva vad boken handlar om, typ. Men att sitta o hitta de saker man vill skriva enbart för att vi måste ha sidhänvisningar efter varje mening gör mej galen!
Första frågan :  Diskutera och definiera begreppet klass med utgångspunkt i kurslitteraturen., andra frågan :

Diskutera utifrån kurslitteraturen hur och varför klasstillhörigheten har betydelse för barns och ungdomars förutsättningar för skolarbetet.

Man vet ungefär vad författaren vill ha sagt med boken och deras ställning till vissa saker men sen vilken jä--a sida det stod på har man ju ingen aning om! Uschia mej!
Imorgon kl 14,00 ska den vara inskickad!

Annars är mitt liv som vanligt!

Jessica, igår åt jag BB till lunch och köttbullar, kokt potatis, brunsås o lingonsylt till middag ;)

Nu måste jag hoppa in i klassamhället o dessa ungar igen!

Bye bye


Tänkvärd historia

Hörde den på radio RIX o tyckte den var så bra!

Det var en kille som ramlat i vattnet, han låg där o sprattlade när det plötsligt kom en båt farandes. De stannade båten och frågade om killen ville ha hjälp.
-Nej tack, svarade han. Jag väntar på gud som ska komma och hjälpa mig.
Båten åkte vidare och killen plaskade runt. Då kom nästa båt. Den stannade och frågade om killen ville ha hjälp. Även denna gång blev svaret:
-Nej tack. Jag väntar på gud som ska komma och hjälpa mig.
Båten åkte då vidare och killen drunknade.
När han kom upp till gud gick han fram och frågade honom varför han inte kom och räddade honom från att drunkna.
-Inte räddade dig? Jag skickade ju två båtar men du tackade ju nej båda gångerna!

Tenta

Ja, nu ska jag inte sitta här o skriva en massa, jag ska ju sitta o läsa böckerna...alla de 1700 sidor, med kluriga akademiska, obegripliga ord, jag ska kunna till tentan om en vecka...hmm...känner inte riktigt för det men jag måste väl...har ganska mycket ångest inför tentan...känns inge kul!

Jag ska bara....

För en vecka sedan...

...ringde Tomas när jag var på väg hem o frågade lite viskande i telefon vart jag var...jag frågar varför han undrade o då viskar han att han står o kollar rakt på en älg!!! Här hemma! Då kan ni förstå någon som skyndade sig hem...det var en jättestor älg o en älgkalv som stod där...de var så fin...o så stor!



Det blev ett lite suddigt kort, jag blev så till mej att jag skakade. Vet inte varför men dessa stora djur ger mej rysningar =) På ett bra sätt alltså...de är så maffiga...så fina!




Igår fick...

jag göra något jag alltid velat...
Ni vet på motorvägen...när det är mitträcke...har ni aldrig känt för att åka mellan där det är öppningar för räddnings- och polisbilar? Det har jag...jag har varit så sugen på att bara testa...ni vet...haha. Igår skulle jag skjutsa in Simon till skolan o när vi kom till Timrå var det stopp! Alltså på motorvägen, totalstopp o det var kö så in i norden! Jag låg i omkörningsfilen o bilen framför blev less o körde igenom en sån öppning och åkte andra hållet tillbaka o gamla vägen. Jag frågade Simon om han trodde vi skulle tordas...ja, så klart den andra gjorde ju så. Jag körde igenom o just när jag gör det så säger Simon att polisen är efter oss....haha...men de gjorde inget =)
Så nu har jag alltså fått kört genom en sån lucka...

Kul va? =)


Det var stopp på grund av en massa olika krockar, hemskt men ändå kan jag inte riktigt förstå folk som ställer sej o skrapar bort is från rutorna på bilen o ändå inte tar det lugnt i trafiken! Vad tror dom? Att det bara är is på bilrutorna o inte på vägen???


tjolahopp

Nu har jag äntligen laddat in bilderna i datorn så jag kan visa några här oxå =)

Tänkte visa vad min älskade make kom hem med en fredag...jag hade grejjat o fixat så vi skulle mysa den fredagen när vi var barnledig...han kände nog på sej att det var något för när han kom hem hade han denna med sej =)

 

Visst var den fin?!

RSS 2.0