Fredag...

...o grillning! Mmmm, vad gott det var med grillat o potatisgratäng! Min prins var ledig idag så vi var ut till birsta en svaäng o shoppade lite =) Det blev mest mat..att fylla 7 magar varje dag kräver sina inköp på affären *skratt* Jag är van att handla mat till mej o mina 2 barn som mest önskar sej spagetti o ketchup...det är lite skillnad nu när man är så många =)

I onsdags var det ju inskolning med Jennifer på fritids...det gick jättebra, vi var bara där o fick höra lite om deras rutiner o så sen var det bara att gå hem. Kommer inte att vara några problem, tror jag, eftersom hon har sina gamla dagiskompisar med sej.

I går kom Susanne o hälsade på...jag nämde nånting om rensning här i Tomas hus nu om jag ska flytta in...hon öppnade bakluckan på bilen o tog fram en sopsäck...det var bara att köra igång...vi fyllde volvon med sånt som ska kastas, som tur var är ju Susanne så himla gullig så hon tog allt o körde iväg med det...fattar inte vad människor kan spara på sej saker som inte används *skratt* Jag hade Tomas tillåtelse måste jag ju tillägga =) Jag ska inte säga vad o när sakerna gick ut men nu har jag kastat ut dom iaf!

Känns lite mer som att jag har lite koll nu när jag har rensat...lite mer "hemma" nu. Känns så himla bra!

Nu ska jag ut o sätta mej med min älskling innan han saknar mej alltför mycket o kommer o tjuvläser vad jag skriver =)

Ha et så bra allihopa!
Kram på er o Trevlig helg!!!

Tjolahopp

Idag är det tisdag...vart tog den senaste veckan vägen? Jag fick jobba idag, heldag på ett nytt dagis med nya barn o personal. Tycker det är lika jobbigt varje gång man får hoppa in på något nytt, när man inte har en aning om vad nån heter. Det gick iaf jättebra, lite slut i huvudet nu men men...som vanligt kanske.

Imorgon ska jag skola in min "lilltjej" på fritids...usch o fy...då har man ingen liten längre...simon börjar 5:an men jag har ju alltid haft lillfia...men nu är ju inte ens hon liten längre...nu ska hon gå i skolan, hon ska klara sej själv. Vad ska hon göra på rasterna? O hur tusan ska hon klara av en stressig matsal o att hämta maten själv på en bricka o balansera den brickan till bordet....en förälders mardröm =/ Det går säkert bra *intalar mej själv*

Jag o Tomas var barnlediga i helgen...första gången *skratt* Va ju tvungen att gå en sväng på selånger i lördags...det är ju alltid samma saker men ändå måste man gå dit...men det var skönt att vi inte hade barnen...tänkte tanken att gå med 5 barn där bland allt folk...jag skulle tappat bort minst 4 innan jag var färdig.

Sen gick vi ut o åt innan bio. Vi såg "På smällen", trodde den skulle vara roligare men den var ju inte dålig heller. Det var så himla himla skönt att vara utan barnen en hel helg...vissa stunder visste jag inte riktigt vilken vägg jag skulle klättra på men det gick ju bra det med =)

-Jessica: Visst är han fin...min Tomas...*skratt* Tycker verkligen att ni ska ta o köpa hus i närheten! Du kände väl vad lugnt och skönt det var här ute i skogen =)

-Madde: Susanne har ju fixat korten...de ligger här hemma. Din syster har redan sett dom...hon har väl inte glömt att säga det va? *skratt* O tappa inte hoppet...det hade jag nästan gjort men se...då dök världens pudding upp från ingenstans o nu är den puddingen min =)

Puss&Kram på er!


Hej igen!

Hej på er!

Nu har jag fått bannor av Jessica att jag ska skriva lite här så hon vet vad som händer i mitt liv =)
Jag har lixom inte tänkt på att skriva nåt här, har haft huvudet på annat håll.

Har iaf träffat en kille! =) Jätteglad! Allt bara klaffade på en gång. Jag träffade honom 070707 o sen dess har jag inte sovit hemma i min lägenhet nån natt! Det känns så rätt allting, som att jag äntligen har träffat "den rätte" Jag hade nästan gett upp hoppet av att träffa en kille men nu så...nu är jag fast o jag hoppas han är lika fast som jag ;) Det känns bara så skönt att allt fungerar så bra, med barn o hela fadderullan...det är som att jag skulle kännt honom hela livet. Kan det vara så bra? Ska det komma nåt bakslag? Jag lovar att jag ska uppdatera min blogg så ni får höra hur mina dagar fortskrider.

Snart börjar skolan...det känns inge kul men det är ju ett måste. Bara 2 (!) år kvar nu. Har varit skönt att få jobba lite under sommaren, tjäna lite pengar och prova på yrket man har valt att jobbamed. Känns rätt det med, leka med barnen och vara ute mycket, jag är inte nån som skulle vilja sitta framför en dator hela dagarna. Skönt att komma ut i luften.

Kram kram på er! Speciellt till dej Jessica! Jag håller tummarna för dej o hoppas att allt går bra! =)

RSS 2.0