Tröjsnören

Ester diggar snörena som är till tröjor...så fort man har en sån tröja tar hon tag i snörena o börjar öta på dom =) Gullunge...hoppas hon inte upptäcker att skorna har liknande snören...






Solpromenad

Jag o Ester tog oss en liten promenad...eller tre stycken =) Vi tog en hund varje promenad så det bidde tre. Solen lyste härligt på oss men jag kände att jag inte är riktigt kry men det var skönt med frisk luft.


Vackra Kiara


Kiara igen


Kiara o Lillhjärtat


Badglad

Så här glad är Ester när hon får bara med pappsen



Pappa kan vara glad han oxå...



Hihi..mina hjärtan =)

Tänkte jag skulle...

...hinna skriva något medans lill Ester sov men icke sa Ester...hon skulle då inte sova =)


TITTUT

Ska se om jag hinner skriva lite ändå. Förkylningen är lite bättre, nu är det nästan bara en massa bacilusker som springer maraton i halsen...klias som tusan =/ Kanske man skulle bege sej ut på en liten promenad? Kan jui nte skada att få i sej lite frisk luft.


Ester


Så här skulle mitt lillhjärta se ut om hon hade min kallufs =)



Måndag morgon

Så var det än en gång måndag o ny vecka.

I helgen har min älskling varit så sjuk...både ont i ryggen OCH förkyld! Fattar ni vad synd det varit om honom? ;) Känns som att jag inte haft riktig helg utan det har ju varit lite mer eftersom han inte kunnat göra så mycket. Nu har jag drabbats av hans förkylning...ont i skallen, rakblad i halsen o snor av förbannelsen...men vem hjälper mej? Ingen...jag får allt sitta här med skallebank o leka med Ester...ja, det är väl livet...bara att bita ihop, sätta tussar i näsan och hinka te och vatten om vartannat.

Hoppas ni har en bra måndag och en bättre start på veckan än mej =)



Bah...

...alltså vad är det här? Jag som skulle vara så duktig o ut o gå idag...o så sätter sej vädergudarna på tvären o ser till så att det blir ösregn!!! Vilket sätt...jag som var så taggad att gå...jaja, det kommer fler dagar. Vi tar bilen till Susanne o pojkarna...




Torsdag morgon =)

Idag är det torsdag...det betyder att det är fredag imorrn =) O snart måndag ;)
Denna vecka har väl gått ganska bra faktiskt, bara att det verkar vara nånting i luften som gör alla lite smågrinig...till och med Ester har varit arg o sur.

Appropå Ester så var min kära Susanne iväg på lite äventyr igår o på väg hem var hon så gullig att hon åkte förbi den stora mataffären i birsta o köpte mild havregröt åt mitt hjärta, så nu ska jag testa o se...det fanns en hel djungel av gröter. Men jag fattar inte varför de smaksatt med tex banan...vill jag att min dotter ska börja äta sånt sött det första hon gör så jag kan väl mosa i en banan själv? Jaja, det fanns ju vanlig oxå så jag ska väl inte klaga. Men varför börja ge barnen söta saker innan de ens ätit mat?  Men men...det blir väl människor av alla småttingar till slut ändå =)

Just nu sitter jag o mular lite fil med cornflakes =) Gott...sen blir det en promenad på en timme till Susanne för att förhoppningsvis få lite kaffe o den dagliga dosen av att surra lite skit =)

Ha en bra dag mina vänner!

Hejhopp

Nu har jag lovat mej själv att jag ska bli mycket bättre på att blogga =) Får se hur det går.

Idag tog jag o Ester en promenad till Susanne o hennes pojkar. Fast det var bara en av dom som var hemma, av pojkarna alltså. Det kändes väldigt långt innan jag började gå men det tog ganska precis en timme...ska kolla sen hur långt det är.

Mitt lillhjärta har bytt personlighet...hon är en liten grinunge nu för tiden...skrek typ hela vägen =/ Vet inte vad som är fel men jag börjar fundera om hon kanske inte blir nöjd på ersättningen...kan vara läga att testa med att iaf byta ut ett mål...vet inte. Men det är värt att testa, det är inge roligt med en grinunge hela dagarna. Vi får se vad som händer...hon är ju snart 5 månader så det kan ju absolut inte vara farligt =)

Imorrn blir en tur till Susanne igen, då ska jag även gå hem för imorrn har jag inget jag måste skynda mej hem till...barnen kan klara sej själv ett tag.

Nu måste jag ta Ester...


Imorgon ska vi på dop

...det är min brorson som ska döpas. Tror hans namn kommer vara: Sigmund Nicolai Wilhelm. Vi får väl se imorrn. Så idag ska vi in till Birsta o shoppa någon doppresent. Ska bli trevligt. Det skulle vara väldans mycke folk...70 pers tyckte jag mamma sa...hua...


Jag Och Mitt Hjärta


Svåger hoppar fallskärm

Tomas bror fick fallskärmshopp när han fyllde år och så här ser det ut om man knäpper på de som står nere på marken o kollar...det såg nästan roligast ut =)


lite uppdatering

Här hemma är allt som vanligt...skolan har börjat så jag o Ester får några timmar för oss själva på dagarna=skönt. Hon är så snäll vårat lilla hjärta.



Vi var hos Jessica o Astrid för ett par dagar sedan. Fick frukost o kaffe o surrade på som tusan. Skönt att surra ur sej sånt man kanske inte kan kasta ur sej åt vem som helst. Ester fick även låna Astrids hoppgunga, så nu är det bara att öva att hoppa i den oxå =) Hon verkade gilla Astrids "myspöl" oxå, låg där mest hela tiden.




      

Nu hände något med texten...hmm...Ester sparkade till min hand så jag fick till nåt här...får inte bort det så nu får det stå stooort. Me...när jag förhandsgranskar så är texten pytteliten...skumt.

Tack Jessica o Astrid för att vi fick vara hos er =)


RSS 2.0