bra dag...?

Idag har jag haft en nära-döden-upplevelse!!! Eller en nära-spindel-upplevelse...fast för mej är det typ samma sak! Vet ni hur j-vla stor den var??? Jag skulle ut o gå med mina vovvar o så när jag lyfter upp skorna så spriger den där!!! Kastade skorna åt helvete o gapskrek så hundarna blev galen och börja springa runt o givetvis på tomas tofflor under vilka det äckliga djuret var!!! Jag stod som paralyserad säkert tio minuter innan jag kom på att jag måste få bort den på något sätt...jag hatar de där asätande djuren med 78 äckliga ben o saker som sticker ut från kroppen! Hittade dammsugaren som jag hejdlöst gråtande skakade fram o dammsög upp den med...sen lät jag den stå o gå i en kvart innan jag kastade ut den på bron och satte plåster (hittade inte silvertejpen) över hålet på det långa röret!
Så...nu måste vi köpa en ny dammsugare oxå....

Nu är det nog många som tänker..."Det var ju bara en liten spindel"! Men det är inte så bara för mej o den var inte liten heller!!! Jag respekterar de som är rädd för hundar och katter...som för mej är världens gulligaste och mysigaste djur...varför får jag då ingen respekt för min spindelfobi? Tänk på det ni alla som säger så...

Så här står det på Wikipedia: Samtliga ungefär 30 000 kända spindelarter, utom de i familjerna Uloboridae och Holarchaeidae samt underordningen Mesothelae (tillsammans ungefär 350 arter), kan injicera gift för att skydda sig själva eller för att döda och bryta ner byten. Men endast ungefär 200 arter har gift starkt nog för att skapa hälsoproblem för människor.[1] Flera större arter har bett som kan vara tämligen smärtsamma men som inte orsakar långvariga problem för hälsan.

Endast ungefär 200 har gift nog att skada oss människor!!! ENDAST....haha...gaaaaah!

Jag Och Min Älskade Angela

Idag kom Angela hem till mej vid nio-tiden...vi har suttit och skrivit hela dan o nu tänkte jag visa några bilder på vårt utvecklande i examensarbetet...
VARNING!!! Ej för barn under 18 eftersom det är måndag!!!


         
Klockan ca 18,00


    
Ölen slut! Shit!!! Vin i glaset...klockan 20,00...


Vet ni hur mycket vi älskar att skriva examensarbete??? Inte vi heller...vi trodde vi hatade det men efter nogranna analyser och diskussioner har vi nu insett att det är ganska trevligt =)

Puss alla kära vänner!!!

Angelaaaaaaaaa

Sitter nu här o väntar på Angela...vi har bestämt att vi minsann ska bli klar med vårt exjobb idag...oj, nu kommer hon =) Skyndar mej att stänga det här o öppna skolsidan istället...hihi...

Jahapp

då var det måndag igen o helgen flög förbi näst intill obemärkt...

Jag hr iaf varit med om den absolut längsta bilresan, inte i tid utan i prövning av tålamod...trodde aldrig den skulle ta slut...hela familjen var till Ö-vik...jaja, jag överlevde det med =)

Igår var jag o Tomas o köpte tapeter, de vita var slut men den svarta fondisen fanns =) Så det börjar ta sej...kanske snart...

Knäppte kort på oss alla oxå eftersom min systerdotter ska ha med sig det på förskolan. Kan säga att det inte är lätt att fota alla samtidigt...först ska alla vara hemma och sedan ska alla vara vaken o sen ska man hitta någonstans att knäppa o den enda kameran bvi har är den som är på mobilen...alltså ska man hitta ett bra sätt att sätta mobilen på så att alla syns o sen trycka på självutlösaren o kasta sig in i röran bland familjemedlemmar..haha... men så här blev det, ser ni vad alla ser lyckliga ut? En gör det iaf =)

        


F************N!!!!!

Skitskola....jag klarade inte tentan!!! Då har jag den skiten kvar oxå, det är inge roligt...man blir helt j*vla deppig. Hur ska jag få ork att ta igen den då? O vart ska jag hitta tiden??? Va??? Kan nån svara på det? Tror jag lägger mej under altanen o stannar där tills jag dör...piss piss piss piss piss piss piss piss piss!

God Morgon!

Hej alla glada o även inte glada människor =) Idag är det tisdag o en dag närmare helgen *le*
Ska idag till Angela o plugga vidare så vi blir klar nån gång med detta skrivande....nä, nu måste jag rappa mej lite =)

Kram på er

hmmm

...sitter nu bortanför alla tv-apparater som finns...det här kan aldrig vara bra för ett mänskligt hjärta!!! Faaaaaaaaaaaaan, jag hör ju vad som händer men jag kan inte gå dit för när jag gick så gjorde de mål o när jag fortfarande inte var kvar så blev det mål...jag går aldrig in!!! Tänk om jag bott i Ljustorp ändå...då hade jag sluppit sett på eländet...nu blev det -2 till....HV....GAAAAAH. Nu var det slut...tyvärr, bra jobbat TIMRÅ denna säsong!!!!!

Oj oj oj

vad bra det går för oss o plugga...har iaf varit på en skola o lämnat papper...sedan har vi lämnat igen böcker o nu sitter jag o bloggar o Angela pratar skit i telefonen *skratt*

Känns som att det alltid spårar ur när vi ska plugga...fast vi pluggar ju men till slut blir det urspårning...haha..på ett roligt sätt =)

Nu har hon pratat klart...dax att stänga...

Kram kram

Grattis!!!

I helgen fick min kära vän Jessica och hennes Henke en dotter =) Hon ser så himla fin ut!!! Längtar till man får träffa dom men jag förstår och tycker de gör rätt i att ta det lugnt bara de tre ett tag innan alla nyfikna vill komma o gossa o klämma på prinsessan =)



Säger än en gång GRATTIS och lycka till med den nya familjemedlemmen! Kram på er alla tre!!!

Sitter här och...

...väntar på Angela =) Vi ska få iväg intervjufrågorna till exjobbet idag...måste ligga i nu om vi ska hinna...men det gör vi. Vi klarar allt, eller hur Angela?!

I helgen har vi inte gjort så mycket, grät en skvätt åt matchen i lördags...ganska snörpligt var det ju...Men nu har en skena lossnat så det kan ju aldrig hända en gång till i en sån viktig match tycker jag. Hoppas verkligen, av hela mitt Timråhjärta att de klarar det borta ikväll!!!
Igår var Tomas uppe o isolerade så jag satte faktiskt färdigt undertapeten i vårat sovrum! =) Jippi!!! Men nu fattas ju den "riktiga" tapeten bara...det går sakta men säker...o det kommer bli såååå himla fint!!!

Krameli kram

Jossan...

Det låter jättebra det där! =) Klart vi kan ses o toka oss även om vi inte går i skolan annars vet jag inte hur jag ska klara mej!


Snart nedsläpp!

Heja heja TIMRÅ!!!!
Det är ikväll det gäller, nu åker svenska mästarna ut...hihihihi!


Härliga fredag!

Nu är det äntligen fredag igen =) Det betyder att jag får sova imorgonbitti...

De sista två veckorna har gått superfort...först var det sportlov, jag va på paradisbadet med simon o jennifer...det är ju så himla kul för barnen men själv blir man superduper trött o så ska man köra hela vägen hem oxå, jaja, det gick ju bra.
Fredagen var tomas ledig! Vi gick då på drakborgen med alla barnen. Det verkade som att alla hade skoj...förutom jag o tomas, nästa gång måste vi ta med ett gäng tidningar =)

Denna vecka har bara flugit förbi, har skrivit på examensarbetet..det där extremt roliga som vi måste göra...hmpf...
Sedan har jag jobbat två dagar o idag varit på skolan...tänk att varje gång man är där så skrattar vi så tårarna sprutar! Så himla kul att vi är ett gäng som går så bra ihop...dessa människor kommer jag sakna så ofantligt mycket när vi slutar!

Ikväll åker min prinsessa till sin pappa så det blir barnfritt i helgen...men vi har inga planer...mer än att försöka fixa med allt som måste göras här hemma =) Imorgon är det hockey!!! Visst klarar Timrå att slå ut dom o ta sig till semi??? Jag tror det iaf, starkt! Det är hemma o de är sporrade...ingenting kan stoppa oss!!!

på återseende =)

Tjingeling

RSS 2.0