Kallt kallt...

...brrrr....varför ska det vara så förbaskat kallt??? Det är inte roligt att gå upp på morgonen o se att det är -22 grader ute! Nä, hit med lite värme =)

Fin mor fin dotter!







Dessa kort är från när jag hade finbesök av Jessica och söta Astrid för nästan 2 veckor sedan =) Visst är dom fina båda två!
Kram och tack för titten!!!


Bebismagen


18 veckor

 

30 veckor



Den växer ganska mycket just nu =)


Måndag idag

känns trögt på måndagar men jag jobbar ju bara tre dagar den här veckan så det ska väl gå bra =) Har förbaskat ont i ryggen nu...ska tillbaka till sjukgymnasten på torsdag så vi får se vad hon säger.

Är inne i vecka 31 nu så några veckor till så kan bebben komma ut sen o då hoppas jag verkligen att ryggvärken försvinner! Det går fort =)

Om 1 och en halv vecka hade vi tänkt att åka ner till Höganäs o hälsa på systeryster med familj! Om jag klarar av att sitta i en bil i 100 mil med tanke på ryggen...får så lov att gå bra.

Snö på taket

Efter alla takras pga snö så började våra tankar om vårat tak oxå...o när det är härligt väder ute så vad hittar man på om inte hoppar upp på taket och skottar..nja, inte jag. Jag provade klättra upp på stegen men längre tordes jag inte men det var superkul att hoppa ner från den rakt i snön! =) Kände att barnen kunde få göra något roligt så jag frågade Anton om han inte ville åka bob ner för taket...jag menar, Madicken hoppar ju utan snö ;)

Tänkte jag skulle visa lite kort men...alla mina kort är borta! Simsalabim bara...Kul...det var ju inte ett kort utan ett helt gäng med kort...j*vla ungar...jaja, hur som haver så tappade jag lusten helt o hållet att göra något när jag upptäckte det så det bidde inge kort. Inte nu iaf...


RSS 2.0