Ikea

Idag var Tomas ledig så vi åkte på Ikea o shoppade lite...alltid lika roligt, ett nytt överkast o lite blommor o sånt  =) Men alltså...jag fattar faktiskt inte hur det kan komma sig att hans ex alltid, jag menar nu alltid, kommer när vi är ute o shoppar...jag ska sluta gå på Ikea nu *skratt* Det finns ju en mening med allt, tror jag iaf, men just meningen med att springa på henne har jag inte förstått.

Imorrn är det fredag!!! Vi är barnledig fredag till söndag...funderar på att gå på parken, ska vara 80-tals party där...kan ju vara riktigt roligt. Men vi har inte bestämmt oss än, skulle vara skönt att bo i sängen hela helgen oxå...fniss fniss...vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag göra lite nytta, tror jag =)

Kramkram

Lördag...

Idag har vi vart i stan...skulle åka in för att byta ett par byxor åt Tomas Anton...när vi nästan är framme frågar jag Tomas om han tog med byxorna...tror ni det? Haha...de låg kvar hemma på köksbordet. Det är inte lätt att vara yr o verkligen inte lätt att vara två som är lika yr *skratt*
Det blev bra ändå för Simon fick en jacka, den hade kostat 799 men var nedsatt till 299...kanon! O givetvis hittade jag tre tröjor till honom oxå...varför ska barnen växa så mycket o så fort för?

Sen åkte vi på Willys...o tänk att det aldrig slår fel att Tomas ex kommer när vi är ute o handlar...varför är det så? Alltså...hur många är det inte som är ute o handlar på en lördag i Birsta? Just samma tid o just i samma affär...jaja, det är väl så det är...


Nu ska jag gå o vända köttet som ligger i marinad...medans jag kommer ihåg det!

Ha en bra Lördag!

Kram K

Ojojoj...

Nu är det dax igen då...förslåt...jag har inte uppdaterat på ett tag...

Hela förra veckan var jag på skolan i Härnösand o faktiskt så är jag helt färdig i skallen efter en heldag med föreläsningar o sen hem o hämta ungar. Det enda positiva var att jag slapp göra mat, för det fixade min gulliga sambo ;) Vad kul det var att skriva sambo...hihi...trodde jag inte att jag skulle göra fler gånger. Men nu har man att göra till nästa innevecka, läsa böcker o läsa böcker...suck. Jaja, det är ju nåt att göra iaf, hade ju kunnat ligga på soffan o lata mej...

Vet inte om det hänt så mycket sen förra gången, jo, jag klippte mej i fredags! Första gången jag blev riktigt nöjd, så himla kul att ha en frisyr =)

Med flytten står det still...jag har inte gjort något under veckan som ni kanske förstår men nu ska jag ta o sätta fart, lägenheten står ju bara o kostar pengar som det är nu. Det är ju så himla tråkigt att packa...o mycket saker...när jag tömt ett skåp o öppnar nästa är det som luften går ur mej...men men...tillslut så är jag nog klar med det oxå.

Nu ska jag göra något så tiden går lite snabbare, min Tomas jobbar över o det är så trååååkigt, saknar dej ju fattar du väl! ;)

Kram på er allihop o ta hand om er!

RSS 2.0