Det har varit en lugn helg

Vi har varit barnlediga, Ester har givetvis varit hemma men alla de större har varit borta. I lördags satt vi ute på gräsmattan med picknickfilten och frågespel. Grillade o hade det bara mysigt =) På kvällen gick vi över till svärmor o svärfar, käkade kräftor så det stod ut genom öronen. Fattar inte att Tomas inte äter de goda röda djuren! Tur jag har svärfar som gillar dom lika mycket som jag.




Idag kommer alla barnen så nu är lugnet slut för den här gången, lite blandade känslor faktiskt. Det är roligt att de är här o så men det brukar kunna bli lite väl mycket liv ibland. Det känns som jag bara är till för att ta hand om barn som inte ens är mina...jag vet hur man ska förklara det som. Om jag inte bodde här...hur skulle det fungera då? Jag kan ju tex inte få för mej att åka iväg o hitta på något på dagarna. Varannan vecka ska jag bara sitta här o hålla ställningarna...jaja, nu kom jag från det jag började skriva...men tankarna flyr iväg ibland.

Ha en underbar måndag mina vänner!


Idag var vi ner...

...till stan. Med vi så menar jag ju vi...Susanne med pojkar o jag med tjejer. Det är drakrodden i stan och vi tänkte kika runt lite. Ingen rodd medans vi var där men tivoli var det o en liten marknad...sen var det ju drakar...många drakar =) Susanne bjöd på picknick, pastasallad, det var supergott =) Tyckte iaf jag *hihi*

Barnen åkte karusell och köpte några lotter (hatar när jag inte har pengar så man kan göra vad man vill), fiskade fiskedamm. Jennifer fick sig en sockervadd o hon valde blå...hör o häpna...det fanns röd (rosa skulle jag säga) o blå. Jaja, det smakar nog socker vilket man än tar =)

Sen fick vi gå genom hela stan för att barnen ville rida på alla drakar de såg, jag hade min favorit...(titta noga på Esters kläder så förstår ni nog ;) )



       

Det var en härlig dag och tack igen Susanne för lunchen och att ni roade oss en dag till =)

2 dagar med Susanne o pojkarna...o mina flickor förstås =)

Igår var det tänkt jag o mina brudar skulle vara på Norra Berget med Susanne o hennes killar...de kom hit vid halv tio- tio men vädret var ju inte roligt. Jag tänkte mej barnen i en lekpark som det hade regnat på. Eller jag tänkte mej Jennifer bli supersur över att hon blev blöt vad hon än gjorde. Vi satt o funderade ett tag o kom fram till att vi åker till "Y-et" istället. Där kan vi grilla o barnen har en liten lekpark. Så vi slog till på det, o vädret ändrade karaktär och blev fint =)

Jennifer var grillmästare och jag kunde tydligen kasta "macka" ;) Felix visade att han hade behov och Max o Ester bara sov o sov o sov...


                    

Tack Susanne, Felix o Max för en härlig dag! Snart Susanne...snart...du vet vad jag menar va? Snart september *ler*

Några kort från Höganäs

        
                 

Här är några av de kort som blev knäppta. Tyvärr inte ett enda i Danmark, hade fokus på karusellerna istället ;)
Tack för en trevlig vistelse Schwester, Niklas o Elin! =)


Några kort på prinsessan idag



Ester med sin stolta syster Sandra


Gladskit =)


Pussis


Ester kramis Nallen


Mitt Hjärta!


Susanne, Felix o Max

För några dar sedan var Susanne här med sina pojkar, jisses vad Max har vuxit! Det går ju så jädrans fort...

 


Max


Max o Ester


Syskonkärlek


Tack för sällskapet min vän! =)


Härliga fredag

Idag är det fredag, min älskling kommer hem tidigare och jag kan ta en kall öl utan att känna mej knäpp ;) Imorrn ska tjejerna ha ett litet "kalas" här hemma. Jag funderar på att göra en skattkarta åt dom...man kan ju inte ha fiskdamm när de är 11 o 9 år heller...

Ska inte göra så mycket idag, städa o plocka lite, fylla på poolen, tjejerna ska baka o så blir det säkert lite till oxå =)

Ha en bra fredag mina vänner!

Torsdag idag o sol =)

Idag lyser solen...kanske man skulle ge sej ut på en liten prommis...ryggen känns bättre o jag håller ju i vagnen så det borde ju gå =) Kanske jag får med tjejerna oxå...fast då får jag nog inte hålla i nån vagn...

Lite tråkigt är det att bo så här ensligt ibland...om jag vill träffa nån så måste det alltid in en bil i bilden men å andra sidan så väger nog lugnet tyngre *le*

Imorrn är det fredag sen är min älskling hemma 2 dagar igen, veckan har gått ganska fort ändå. Tur det. En sån här godbit saknar man ju varje sekund han är o jobbar ;)

 



KÄRLEKAR


SUSANNE!!!

GRATTIS PÅ DIN DAG IDAG! HOPPAS DEN BLIR BRA OCH ATT DU FÅR NÅT FINT I PRESENT =)

Du är verkligen en person jag beundrar...efter allt du får gå igenom gång efter gång så tappar du aldrig humöret eller glädjen. Jag skulle vilja ha din ork vissa sura dagar ;) Jag tycker det är beundransvärt!

Puss på dej!


Hej hopp

Nu är sommaren snart över och allt blir som vanligt igen...eller inte riktigt som vanligt, nu har vi ju Ester =)



Snällare o sötare unge får man leta efter. Sällan man hör att hon skriker och hon sover hela nätterna minst 10 timmar i sträck. Ingen konst att ha barn när det är så. Hon älskar att ligga o titta på sej själv i en spegel och har börjat rulla från mage till rygg.

Klart det kan kännas jobbigt ibland, hon kräver rätt mycket uppmärksamhet och ibland måste man bara behöva gå på toa eller nåt annat. Men när hon fyrar av sitt smältande leende så kan hon få vem som helst på gott humör =)

Sommaren här hemma har inte varit så spännande, vi har typ bara varit hemma och låtit dagen vara som den blir. Jag, Tomas och mina tre sockertoppar åkte en sväng ner till min syster i Höganäs. Det gick bra att resa, åkte på natten då barnen ändå sover så det flät på både i bilen och på vägen. Väl där nere var vi på stranden, tog en prommis till Pannkaksladan, åkte över till Danmark och gick på Tivoli...hur kul som helst med karuseller, de ska gå fort och gärna upponer ;)

Nu är vi hemma och väntar på att skolan ska börja så jag och Ester kan hitta på spännande äventyr för oss själva...kanske åka o hälsa på lite vänner som man aldrig kommer iväg till annars =)

Ska även försöka bli lite bättre på bloggandet nu =) Ska även lägga upp lite kort vid tillfälle...

Kram på er alla!


RSS 2.0