Glömde..

...be om ursäkt för att jag gjort er upprörda Ida o Arvid ;) Jag ska tänka på er nästa gång jag åker ner! Jag lovar!
Hoppas allt är bra med er och att ni trivs där nere!

Kram

Jag har kommit på...

...vem eller vilka, kanske vilket kön som kommit på att man ska städa och ha färdknäppar för att få igång förlossningen. Inte kan det vara en kvinna iaf.

Har 3 veckor kvar nu till Bf, det känns som en evighet! Jag har inte gått upp i vikt, har inga foglossningar, ingen vätska som samlats eller något sånt. Men helvetes ont i ryggen! Men även jag går på det där med vad man ska göra för att få det att starta...

Tänk er själv, en karl och hans gravida fru...hon har ont, är sur och vill inget hellre än snusa bebis, slippa värken och få tillbaka sin kropp...han tycker hemmet förfaller och är kåt, kanske inte fått kommit till på månader...då så...då hittar man på att om man städar, dammsuger, torkar golv och dammtorkar o putsar fönster...då kan det starta...ännu bättre, om man har sex så kan det starta...det senaste jag läste igår var att det inte räcker med att ha sex en gång utan...tadaaaa...3(!) gånger på rad ska han få komma...hmm...förstår ni?

Jag släppte till på en färdknäpp igår...inget hände mer än att jag får onda sammandragningar och inte kan sova, det blir kladdigt o ja, ni vet...idag har jag dammsugit och torkat golv så jag har blåsor i händerna...känner jag nåt? Nä...inte ett j-vla skit...jo, i ryggen...

Nu är jag trött på det här, jag kan inte göra något utan att få ont i ryggen...jag vet, det hade kunnat vara värre men jag vill inte bara ligga i sängen o kolla in taket varje dag...det är skittråkigt!!! Jag kommer få liggsår innan det här är klart...blir lite smått deprimerad...så j-vla tråkigt...o sen kan ingen förstå att det gör så satans ont eftersom det inte syns utanpå mej...usch vilket klagoinlägg det blev...sorry.

Ha en underbar dag!
Kram

hihi

Visst är det nedräkning här...=)
Har inhandlat Hallonbladsthe nu, sägs att det ska ha en positiv effekt senare när det är dax för förlossning, vi får väl se, det var ju inte det godaste theet jag druckit men men.

Nån som provat?

Här hemma är det lugnt nu, jag har skjutsat de tre minsta till skolan, Tomas äldsta är hemma för han var ju bara tvungen att hälsa på djupt i toan igårkväll...hmfp...inte direkt något jag känner för nu när man är i det tillstånd man är i...inte för att jag tycker det är roligt annars heller men absolut inte höggravid =/

Nä, nu ska jag äta gröt o läsa tidningen!

Ha en underbar fredag!

Jahapp

då har jag lagt ut lite kort och visat livstecken här ute också =) Snart dax att hämta barnen, hinner med en kopp java till. Har ingen aning om vad jag ska göra för mat idag...står still i skallen på mig. Jag skule vilja ha en egen kock, so mfixar allt i matväg så man bara behöver masa sig till matbordet och allt är lagat och klart! Fattar ni vad härligt, det går säkert åt två timmar om dan, dels att fundera ut vad man ska äta och sen ska man laga skiten också...nä, ett kockavdrag kanske...istället för rotavdrag...kanske ska lägga in ett förslag till regeringen =)

Magen 34+5



Som ni ser så är min mage inte så superstor =)


Höganäs













Är man inte hemma...

...till middag ser maten ut så här hemma hos oss:


Susanne!

Hundarna älskade benen förresten =)

Tack och bock för dom!

KRAM


Tjolahopp!

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, fattar inte varför det ska vara så förbaskat svårt att sätta sig o skriva lite grann.

Vet inte vart jag ska börja någonstans men det har ju hänt lite sakere sen senast =) Läget just nu är iaf att jag är sjukskriven för min onda rygg. Ligger mest ner hela dagarna, så fort jag är uppe och gör något så får jag så fruktansvärt ont. Men nu är det nedräkning, på torsdag är det 5 veckor kvar till beräknad förlossning. Men jag tror ju att det blir tidigre (dumt, jag vet) men min barnmorska lät lite osäker också på om jag verligen kommer gå tiden ut...det är väl inget annat att göra än att vääääääänta....
Bebis mår bra iaf, väger drygt 2 kg och har satt sig djupt ner i bäckenet så det är väl bara att h*n ska växa på sig lite till så =)

Igår när vi ätit åkte jag och Tomas in till Birsta med tjejerna, Jennifer skulle ha en baddräkt men vi fyndade även vinterjackor till båda brudarna som de ska ha nästa vinter, kanske lite tidigt vi vet men de var snygga och det var halva priset =) Så istället för att punga ut med 1200 kr så blev det bara 600 =) Jag älskar att göra såna fynd bara de kan ha dom nästa vinter nu då o inte växer allt för mycket under sommaren. Det är så man får göra när man har 5 (snart 6) ungar som ska ha kläder och skor.

Vi var ner till Höganäs och min älskade systeryster med familj en sväng också, i en bil, med 5 ungar o 100 mil enkel resa...hehe...jag kan säga att jag nog inte gör om det i första taget. Vi var så positiva jag o Tomas innan resan för den förra resan gick ju så himla bra. Meeen...vet ni att barn kan sitta och bråka med varandra i 100 mil utan paus? Helt otroligt men sant. Fattar ni??? 100 mil!!! Jag hade god lust att stanna bilen och släppa av dom...men någonstans var det en röst som sa att man inte bara kan göra så...kanske tur det.

Det som är så tråkigt är att bara för att 2 ungar gör så förstör de för alla, när simon och jennifer började busa (så där lite som barn kan göra utan att man får spunk) får man spunk ändå för att två andra har hållt lådan hela den övriga tiden. Jaja, ingen fler resa än på ett tag =)


Ska lägga in lite kort också =)


RSS 2.0