Magsjuka...

Jahapp...då var det nästa unge...bara tre kvar sen o så jag o Tomas då...sen kanske det ska börja om...Usch...jag tycker inte om magsjuka! Jag som skulle börja en ny kurs idag...en riktigt rolig kurs som jag verkligen sett fram mot. Jaja...det är väl sånt man får ta.

Idag när jag åkte o lämnade barnen (alla utom en då) så åker jag ju förbi där jag jobbar extra...vem ser jag dårå...om inte Tomas ex...hon har skrivit upp sej på vikarielistan på mitt jobb!!! Varför det? Hon är ju utbildad till nåt annat! O bor inte här! Idag jobbar hon istället för mej o en till tjej...tänk om vi ska jobba samtidigt nån dag! Hemska tanke! Hade hon inte varit så falsk o gått bakom ryggen som en annan fjortis utan om hon hade varit ärligt trevlig o glad, då hade det inte gjort mej nånting. Men hennes sätt får mej lätt att se rött! Inte nog att jag ska bli påmind om henne varje dag här hemma...tänk om jag ska jobba med henne oxå. Nä, det tänker jag inte göra! På den avdelning jag är mest är det hennes polare som jobbar oxå...så det är klart de ringer henne när det behövs folk. Usch, vilket dåligt humör jag blev på!

Nån som har nånting roligt jag kan tänka på istället?

hihi

Måste ju bara visa kort på mej o min underbara älskling! Jag tycker vi passar så himla bra ihop...allt bara klaffar, eller hur älskling? Hahahahahaha...älskar dej!!!

    

Det är inte bara jag som tycker vi passar ihop va?

Rolig helg!

Idag är det söndag...skittråkigt med tanke på att vardagen börjar imorrn igen =/ Men jag har haft en jätteskojig helg iaf =)
I fredags när Tomas kom hem hade han köpt Guitar Hero!!! Haha....det var roligare än jag trodde det skulle vara o ändå trodde jag det skulle vara jättekul! Från början fattade vi inte så mycket men sen gick det jättebra...ja, för de som kanske inte drack så mycket öl gick det jättebra *skratt*

     

I lördags bidde det en softlördag med film o mys.
Idag var det ju så himla skönt väder med sol(!!!) fan vad man saknar solen nu...jag o jennifer bestämde oss för att ta en prommis med Nellie o vi gick o utforskade en stig, jätteskönt! När vi gått med henne kom vi på att vi skulle lura med Tomas på en prommis oxå eftersom det var så skönt att vara ute.
image29

Hoppas ni alla haft en kanonhelg!

Helg!

Vad skönt hörrni...bara 4 timmar till helgen! Jag ska iväg o jobba nu snart...känner mej tok-knäpp idag...du kanske förstod det älskling? *skratt*
Va tvungen att sjuka mej lite med telefonen, sen skickade jag bilderna till Tomas...fattar inte riktigt vad han ser hos mej men jag är glad o lycklig ändå!
    

Jag har förresten blitt förkyld igen...fattar inte hur man kan vara sjuk 4-5 gånger på ett halvår! Kanske alergisk mot dej älskling *skratt* Missade en, säkert, jättetrevlig o rolig middag igår. Jag och 4 tjejer, vilka vi alla gick första kursen i skolan tillsammans, skulle först basta och bubbla. Nu har jag då mensskiten så jag hade fått nöja mej med bastu men sen skulle vi ut o käka och ha trevligt. Hur kul kan det vara att gå ut o äta med en näsa som rinner o nyser hela tiden o man känner sej verkligen supertrevlig och fräsch....Nä, jag besparade mina kära vänninor det o satt hemma i soffan med Tomas o hockeyn! Det var ju tur att Timrå vann så man kunde få glädja sej åt det iaf =)

Nu måste jag nog dra iväg...

Vi hörs o ses!
Kram o ha en superfredag nu!

Snö!

Oj, vad det har snöat =) Kanske det blir vinter ändå...det är så himla fint med snötäckta träd...så här fint var det när jag var ut med hundarna nyss.

    


Måndag igen...

Är det bara jag som tycker veckorna går fort? Iaf helgerna...först är det fredag och sen är det helt plötsligt måndag...vart tar lördag o söndag vägen? 

I fredags var jag o åt lunch med Jessica! Det var hur kul som helst! Har inte träffat henne på...jag vet inte hur länge! Man skulle kunna tro att vi bor på olika planeter *skrattar* Nä, vi surrade så mycket så det var svårt att äta upp lunchen. Det var iaf himla trevligt o jag hoppas det blir fler gånger =) Vi har många surr att ta igen.

image16



Sen var jag i Birsta med Camilla. Vi strosade runt o shoppade lite grann, jag var in på Hemtex o hittade nya sängkläder...jättefina till halva priset. O det var ju tur att det var halva priset för jag fick ändå betala över 800 för det. Men det var det värt =) Sen skjutsade jag hem Camilla o skulle åka med Jennifer, när Camilla ringer o säger att vi glömt en påse kvar i bilen....jag åkte hem hämtade Tomas och packade Jennifers väska som hon skulle ha till pappa. Sen åkte vi tillbaka till söråker och Camilla. Det är en jättesmal väg innan man kommer fram till henne, jag har alltid skräck när jag kör på en så smal väg om det kommer möte...nu gjorde det det o jag körde så långt åt sidan som möjligt speciellt eftersom den mötande bilen inte gjorde det...o PANG! Jag blev alldeles stel...jag krockade...uschia mej. Det har jag aldrig gjort förut. Jag stannade givetvis och satte på varningsblinkandet...den andra bilen for en bra bit men stannade till slut...tur att jag hade min älskling med mej, annars hade jag nog börjat grina *skratt* Vi gick ut och när vi nästan var framme klev de äntligen ut. Jag var livrädd att det skulle vara nån äldre herre som skulle attackera mej men det kom ett medelålders par ut och det första hon sa var "Trevligt att stöta på er!" Haha...det var nu så att det enda som small var bakspeglarna...så det var inte så farligt...men nu när jag tittar i backspegeln o det ligger en bil bakom ser jag et helt gäng bilar i den spräckta spegeln...

Tur Tomas var med annars hade han säkert trott att det var mitt fel o jag som körde mitt i vägen...nä, jag hoppas han hade trott mej i vilket fall. Så fredagen började jättebra =)
Vi var barnlediga i helgen...det var ändå rätt skönt fast det gick fort. Vi gjorde typ ingenting utan bara var...myste o njöt.

Nu kom Angela...ska plugga lite...

O Jessica...e där frisyrerna...jag o Jennifer satt på morgonen o kollade vilken Tomas skulle passa i...haha...vi skrattade så tårarna rann...men vi kunde konstatera att han nog inte ska ha långt hår!

Kram o ha en underbar Måndag!

usch

Fy vad jag tycker det är jobbigt att ställa klockan på halv sju en lördagsmorgon!!! O sen är det hur jobbigt som helst att kliva upp när Tomas får ligga kvar o goa sej i täcket!!! O sen är det skitjopbbigt att sitta o skriva en tenta o måsta sitta kvar i 40 minuter när jag är klar efter en kvart!!! Sen är det jättejobbigt att titta ut o se hur regnet öser ner i Januari!!!!

Men det är helt underbart skönt att komma hem!!! O alldeles jätteskönt att det bara är jag o Tomas!!! Vi kan lixom göra lite vad vi vill...äta när vi vill...läsa tidningen i fred och slippa höra tjat o gnat o syskonkärlek hela tiden =)

Nä, nu har jag skrivit den där tentan...hoppas att det gick bra iaf, svårt att veta hur lärarna tänker och alla lärare tänker ju olika också...Jag har gjort det jag kunde så jag kan ju inte göra så mycket mera =) Tycker det är jättejobbigt att sitta kvar och titta på klockan...jag var klar efter en kvart...det var två frågor, kanske att man skulle utveckla...eller inveckla dessa frågor lite mer men jag tycker det är jobbigt att sitta och ordbajsa hela tiden.

Jag hann rita en teckning och äta mina nogrant skalade mandariner o sen satt jag o kollade på alla de andra...när jag satt o ritade tänkte jag på vad jag o Jessica brukar hitta på när vi hade tråkigt på lektionerna (hände rätt ofta faktiskt) eller det var Jessica som hittade på o jag skrattade oftast. Hon gjorde små rebusar till mej...det var rikgt kul...de handlade oftast om att hon längtade till vi slutade o kunde gå o fika...eller att hon var röksugen...eller vad kul vi skulle ha när vi gick ut (om det nu var fredag)

Jaja...nu ska vi lägga oss o titta på en film...värsta lyxen den här tiden på dan...=)

Ha en underbar lördag!

Torsdag

Idag är det torsdag! Imorrn fredag..vissta är jag smart =) Nä, men vi blir barnledig då, det ska faktiskt bli skönt...bara jag o Tomas, ända till söndag. Härligt. Nu är det ju inte så att vi inte vill ha barnen här, tyvärr var det så barnen tog det när vi råkade säga att det ska bli skönt. Det gäller att tänka sej för när man öppnar munnen. Det är jättekul när alla barn är här men det kan vara skönt att få vila huvudet nån gång ibland. Bara få tänka på sej själv. Nu är det ju så himla lyckat att jag har omtenta på lördagmorgon....så j-vla typiskt!!!

Jaja, jag ska gå upp o väcka barnen nu...

God morgon på er och ha en underbar dag!

 

God morgon!

Onsdag morgon...skönt, snart är det helg! O imorrn fyller min älskling år...det blir nog inge frukost på sängen...skulle jag lyckas med det så måste jag kliva upp vid fyra...nästan. Han åker ju o jobbar kvart i sex. Nä, han får klara sej utan det.

Nu är det snart dax att väcka alla barnen...koka lite gröt åt dom =) Sandra har upptäckt vad god min mannagrynsgröt är så nu tjatar hon om den varje morgon o kväll..jag tycker ju att det är bättre med gröt på morgonen än socker med fil till...eller det ska väl vara fil o socker fast det är ju så svårt att ta lite socker verkar det som. Idag har jag även Linus på morgonen, honom brukar Tomas lämna men jag sa att vi kan prova så han slipper åka så himla tidigt.

Imorrn ska Jennifer börja med bad på skolan...det är jättebra att de får simundervisning på skolan, speciellt mina barn som har en mor som inte gärna visar sej i baddräkt bland folk. Men faktiskt så trodde jag att det var något som ingick i vanliga skolan.Men det kan det ju inte göra för det kosar...nästan 500 kr! Det kanske är så i den här kommunen. Jag vet inte. Tycker ändå det är bra så jag ska inte klaga =)

Nu ska jag sluta blogga o göra nån nytta istället =)

Ha en underbar dag!
Kramkram 


Soffsittande

Phu...nu har jag ätit...magen är jättemätt =) Skönt att sätta sej i soffan o kika på Jerry Springer. Fattar inte riktigt hur man kan leva såna liv som de gör där...hur har de tid o ork att ha sex med 4-5 stycken samma dag? O alla känner alla o det är helt galet!

Jobbade idag iaf...bara två timmar men det räckte...o när jag skulle gå så var det en liten busunge som ville följa med mej...han började storböla o kastade sej runt halsen på mej *snyft* Kändes hur jobbigt som helst men samtidigt vet jag ju att minst en blir glad imorrn när jag kommer =) Kan ju inte skrämt honom för mycket *skratt*

Nu ska jag kolla vidare, innan jag går med två dessa tre =)

image15


C U

Hejsan svejsan


Hej hopp alla glada!

Tisdag idag...Angela gick precis...nu har vi kollat lite i Vetenskapsteoriboken...visst låter det kul! Eller inte....suck...men vi fick med lite skitprat oxå...alltid skönt att få ventilera sina tankar lite med nån som står på min sida *skratt* Det behövs!

Ska snart åka o jobba...börjar 14 o jobbar bara två timmar idag...ganska lagomt med tanke på att jag faktiskt ska plugga åtta timmar om dan.

Det har inte hänt så himla mycket sen sist...bara varit som vanligt. Vi försov oss...både igår och idag...fattar inte tt det är så himla otroligt jätteskönt att sova på morgonen...tänk om det kunde vara lika skönt när man ska sova på kvällen. Men det gick bra ändå...

Måste skicka med ett kort på jennifer och sandra från nyårsafton...tycker det var så hila fränt kort...de sitter och kollar på raketerna...ganska trötta. Det ser ut som två tanter som sitter på ljugarbänken och pratar gamla minnen.




image14

Nä, nu ska jag byta kläder och sen ska jag åka!
Ha en underbar dag!

Kram

Hej

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen, har varit fullt upp. Vi firade som sagt julafton på fredagen efter jul. Alla barnen var hemma o det var fullt med paket under granen. Vi hade jättekul, men det blev lite stojigt när alla skulle riva o slita o leta sina klappar =)

På lördan var vi på 50-års fest. Mammas man fyllde år, det var typ 60 personer där och det var ett jättebra band som spelade. Det var riktigt roligt och han visste inte om något heller så det blev en riktigt överraskningsfest. Kortet är från den festen =)

image13

På nyårsafton var vi hemma med alla barn, vi åt jättegott och sen satte vi oss o spelade lite sällskapsspel, jag tycker det är så roligt när man kan göra det. Alla var med. Givetvis var vi ut klockan tolv och sköt iväg lite pengar, som de flesta...undra hur mycket pengar som går upp i rök under nyår...

Det här var en liten uppdatering...o jo, jag måste ju även skryta lite att jag lyckades med min mattetenta som jag gjorde innan jul...under december har jag alltså lyckats med 3 tentor =)

Ha det gott allihop!

RSS 2.0