hmm...

...har ingen aning om vart jag ska börja för nu är det så himla längesen jag skrev något här o det har hänt så himla mycket under tiden oxå...

Vart ska jag börja???
Jo, bara för att nämna det så är jag numer Fru Kerstin Bylund Öberg!!! Fattar ni? Haha...

Jag och Tomas gifte oss i vår hemlighet och sen drog vi norröver...först gick vi på lycksele Djurpark...jag kude ju inte låta bli att åka o se riktiga älgar ;) O jag inte bara såg om...jag klappade en oxå! Det var hur stort som helst för mej...ja inte större än att gifta sig då =)

Så här fin var den älgen jag klappade =)



Sen åkte vi till Norge...det var ju oxå en resa...speciellt när jag körde...har inte sett Tomas så nervös förut. Men vad spelar det för roll om man tar bussfilen? Va? Det är ju asfalt som asfalt...eller? Sen var det en massa tunnlar där...jag tycker inte om att köra tunnlar..det blir så instängt på nåt sätt. Ett tips till alla som åker in i tunnlar...ta av er solbrillorna först... Körde in i en tunnel o allt blev svart...jag såg ingenting...inte ens lysena på bilen, fick panik o sa...-Älskling, jag ser inget...det är bara svart!!! Tomas sträckte sig fram o tog av mej solbrillorna o vips...Jag såg! Inte fan tänkte jag på att jag hade dom på mej heller...
Sen kom vi till en vägtull...jag har aldrig åkt i nån sån, frågade vart jag skulle köra då svarade Tomas att jag skulle åka efter lastbilen...sagt o gjort, jag brassade efter den när jag plötsligt ser skyltarna, Manuell och Auto...så klart låg jag inte i manuell...det var ju för sent att göra nåt...jag svischade alltså förbi tullen som att jag vore värsta ligisten! Med all panik över att polisen skulle komma o ta mej på en gång och kasta mej i ett Norskt fängelse...ser jag att det dyker upp en ny vägtull...jahapp, nu står de här med värsta insatsstyrkan o kommer kasta mej i nån lortig cell...men det gjorde det inte och det var ingen fara, han sa inget om förra tullen och var så trevlig så =)  Jag är ju hemma i Sverige nu o det har fortfarande varit några som plockat mej.

Men en sak jag aldrig kommer göra en gång till. Det är att åka Trollstigen! Jag har gjort det o det räcker. Det var iof hur j-vla fint som helst...men högt...o smalt...coolt men en känsl av 100% ångest över att vara så högt o 100% dödsångest om vi skulle ramla ner...det var en skön slags pirrkänsla samtidigt som jag hade panik...

Har kort men det är nåt man måste vara med om själv...inte se på kort! Ett kort kan inte förklara hur fint det är i verkligheten!
   

Vattnet i dalarna var grön-blått...det var helt sjukt vackert! Berg som var över molnen med vattenfall lite varstans.

Nu är vi hemma igen och längtar till på lördag =) Tältet är uppsatt, maten beställd bara alkoholen kvar nu =)

Har mycket mer att berätta men det blir en annan dag o en annan tid...

Skriver mer sen =)


Hej hopp...

...i lingonskogen!
Nu var det extremt längesen jag skrev nåt här...det har hänt så himla mycket nu på sistonde så jag har helt enkelt ite haft tid att skriva...livet är iaf underbart! Det kan jag nu bekräfta=)
Jag fattar nu att det finns en människa menad för oss alla...även om det känns tungt vissa gånger så kommer prinsen eller prinsessan...kankse inte ridande men åkande eller gående...eller bara stående...men som i mitt fall så kom han cyklandes...=)

Eva: Du får väl komma o hälsa på nu då! Jag har varit fler gånger hos dej än du varit hos mej *skratt* Vad har du nu skaffat för liten bäbis? Katt? Hund? Marsvin? Ödla? Kanin? Hjort? Älg? Räv?

Ha en underbar kväll alla mina vänner o även de som jag inte känner...vitsit va? =)

Kramkram


RSS 2.0