Angela!

Jag bara måste visa din mammut!!!

image73

Så himla fin! Hela vår studiegrupps arbete eller vad det kallas blev så här...vi var alltså på studiebesök på Technichus o det handlade om jorden...vi skulle sedan måla vad vi varit med om...väldigt kul!


      

Idag är det....

....fredag! Visst är det härligt med helg?!
Vi har fått hem alla barnen...syns det?
Barnen är hemma o hundarna är galen...

image72

En liten fråga...

Min älskade sambo säger att detta är konst...jag säger att det är vissna blommor på toaletten men men...

image71

vart ska jag börja?

Haha...jag har verkligen roligt på mitt jobb! De är så himla underbara allihopa! Jag måste bara berätta vad de hittade på i förrgår...jag frågade vem som målat de fina namnskyltarna som är ovanför handdukarna på personaltoan...tyckte att det fattades ett viktigt namn där. Sen sa vi inge mer förrän ngela kom o frågade om jag inte varit på toa på flera dygn...Jo, sa jag, det är klart jag varit...men jag går på toa inne på vår avdelning eftersom jag inte tycker det är så viktigt att springa bort dit bara för att kissa...Hon sa då att det var dax att gå o kika på toan, jag fattade att nu hade de gjort något skumt så jag gick dit o såg detta...

image70


De är bara så himla bra på mitt jobb, helt sjuka, roligt sjuka alltså...=)


Jippiiii

Idag är det fredag och vi blir barnlediga helt och hållet! Det ska faktiskt bli skönt, även om jag inte har något emot ungarna men det är skönt o andas ibland oxå. 2 ½ timme kvar innan jag får åka hem.

Har ju blivit förkyld igeeeen, sällan va? Men i helgen ska vi åka o kika på olika ventilationer...det kommer bli jättebra och skönt att kanske få in lite luft =)

Tänk om min älskade sambo har tappat upp skumbad o tänt ljus när jag kommer hem...o allt annat som ska göras...vad glad jag skulle bli =) Nu vet jag ju att han inte kommer läsa det här så jag kan ju inte hoppas på att han läser o gör det jag vill. Även om han inte läser mina tankar så älskar jag ju honom ändå =)

Nu ska jag lära barnen att skjuta kanon...hehe...kram på er alla!

Imorrn...

...är det fredag...attans vad veckorna går fort! Jag hänger lixom inte med riktigt. Men det är skönt...då får man sova ut lite på mornarna...ligga o lata sej hela dan om man så vill!

Sitter på jobbet nu...bra va? Barnen leker så himla bra o så har vi en prao som leker ännu bättre *skratt* Slutar klockan fem...o jag har faktiskt jätteont i skallen...vaknade imorse att det satt igenn i näsan på mej...jag som var så glad att jag inte behövde snyta mej så ofta...så börjar skiten om!!! Tror det beror på möglet i huset...kan aldrig vara bra men n u ska vi köpa ventilation o sätta in så det ska bli bra det där med =)

Eftersom jag vet att du är ute o smygläser från jobbet Tomas så kan jag ju skriva att jag älskar dej så himla supermycket!!! Men det vet du ju redan ;)

Hej svejs från mej!

Hej igen

Nu tittar jag ut igen. Fattar inte varför det ska ta så lång tid mellan gångerna.
Det har bara inte funnits tid...eller jo, det har det väl oxå men jag har inte prioriterat bloggen i första hand.

Måste ju bara berätta hur otroligt mycket jag trivs på jobbet! Både barn och personal är jättegulliga! Hade öppning igår, det var ganska kämpigt...är man inte van att kliva upp den tiden så är det jobbigt o jag är en sån som måste få sova annars funkar jag inte, tur att det inte är varje morgon =) Men jag klarade ju faktiskt av det. Fast jag tror jag ska köpa en sån där nattögonbindel, det finns ju rätt många fina. Har nämligen en sambo som somnar till Tv:n medans jag vill ha kolsvart om jag ska kunna sova, visst kan jag somna till Tv:n men jag sover aldrig bra. Ja, det ska väl lösas...jag får plocka bort Tv:n från sovrummet annars, så ser vi bara på den i vardagsrummet...tror det är nyttigt =)


Nu ska jag ut o röka sen så måste jag väcka alla barnen =)

Ha det gott alla där ute!

RSS 2.0