Hej hopp!

Hej alla i sommarvärmen!

Igår packade vi in oss, alla i vår familj, även de tre stora hundarna, i bilen och for till susanne! Vi hade bestämt att vi skulle åka ut till ön mitt i älven =) Vi var tvungen att ta den typ varmaste dagen till det...hundarna tog vi med för att ute på en ö kan de vara lösa o springa som de vill...tänkte jag...Jag o Tomas åkte första vändan i båten...o hundarna...haha...någon gång ska vara den första...även för hundar =)

Precis när vi kommer fram så givetvis kommer det en båt till...med två barn o deras föräldrar...kul kul...inte för att någon av våra hundar är elak men de är busig o stora alla tre så kanske inte så roligt om man inte gillar hundar...jag frågade o de sa att det inte var något problem...skönt. Jag hade mina kopplade ändå tills Tomas, den stackaren hade rott över alla andra oxå. Sedan släppte jag dom, det gick bra men det kom fler o fler båtar dit så det var bara att koppla...en iaf =)

Ungarna lekte o plaskade o samlade småfisk, sedan grillade vi o då såg jag båten...vår båt var ute o guppade...haha...tur att det var fler folk där för det var en gubbe som såg det o tog tag i den...kul att vara fast på ön med alla ungar o hundar...jag hade INTE simmat ;)

Det var himla skönt o kul att göra något alla ungar o vuxna o hundar men innan man kommer iväg har halva dan gått o hjärtat klappar tusen gånger snabbare o svetten börjar lacka i pannan.

Många funderade när jag fick simon hur jag som var så ung skulle klara av det...jag kan säga nu att om jag varit fyrtio femtio så hade jag inte klarat denna stress! Det finns en mening med allt =)

Puss o på återseende

sol o värme o myror...

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen...men känns som att tiden går till annat.

Igår var jag o de två pojkar vi hade hemma, Linus o Simon, Susanne o Felix på Norra Berget! Det var superhärligt, vi grillade o lekte o åt glass. Kan lägga ut kort när jag känner ork att flytta dom från nallen =)

Jag gör allt för att få vara borta lite grann...eftersom vi har den stora äran att ha miljoners stora hästmyror som inneboende! Jag hatar dom! De är överallt och svinstora! De verkar älska kaffebryggaren...sitter inne i hela locket o bara väntar på att en nyvaken Kerstin ska komma o göra kaffe så de kan få skrämma henne litegrann med sin närvaro...de har varit här tre gånger från nå bekämpningsföretag men de gör ju bara så de flyttar runt i huset...nu ska de komma och borra in i väggen o röka ut dom...får väl se men hade de lyssnat på mej från första stund hade det varit gjort första besöket!

Jag min älskling o simon stod i köket då jag tycker jag hör något på fönstret...kikar dit o känner golvet svaja till o sen hinner jag fundera vilken dålig skräckfilm jag är med i...rutan var svart...av dessa bjässar! o inte nog med det...de har nu även muterat o fått vingar!!!!! Fattar ni??? Svärmor o svärfar kom in o blev nog rätt chockade de oxå...Tomas bröt upp blommbrädan o vid den tidpunkten hade jag gärna varit på andra sidan klotet....bläääääääääää...de där äckliga sakerna har kommit att överta mitt hem...inte ställer jag mej o lagar mat nu inte...o slåss mot dom samtidigt...nej nej! O jag kan inte städa heller, tänk när jag ska damma eller bara torka bänken o vips...så sitter de där o viftar med deras spröt eller ben, eller ännu värre, tänk om de skulle flyga på mej!!!

Nä, nu ska jag väcka de stora pojkarna för jag måste ju vara en sån jobbig vuxen som inte kan förstå att man vill sova hela soliga dan när man har sommarlov...hehe...kommer igåg det själv nämligen, hur skönt det var att sova hela dagarna...=)

Kramelikram på er!

JIHOOOOOOOOOO

Nu är det dax!!!
Kan inte fatta...3 1/2 år! Nu är det slut, fan vad vi ska fira idag! Trodde aldrig denna dag skulle komma men nu är den här!

För....VI HAR TAGIT EXAMEN VI!!!!!!!!!

090603 = 8 ÅR!!!!!!

Min prinsessa fyllde åtta år i onsdags! Jag försökte lägga in korten då men bloggen ville inte som jag men här kommer en grattisbloggning till dej min älskade dotter!


Nykläckt och alldeles alldeles underbar!!!



1år


2år


3år


4år


5år


6år


7år


På självaste födelsedagen!
Puss på dej mitt hjärta

I LOVE YOU!!!





PUSS MIN ÄLSKLING!!!

Höganäs

Hej kära vänner! Nu är vi hemma igen efter en underbart trevlig och rolig minisemester ner till Höganäs och min systeryster med familj! Det har varit hur kul o härligt som helst! Även resan ner och hem gick bra, man kan inte säga aldrig innan man har prövat. 5 ungar i en bil mitt i värmen i 100 mil...ja, och 100 mil hem oxå då =) Barnen betedde sig underbart hela tiden!

Vi kom ner på torsdagkväll, inte så mycket tid att göra något på utan mest att packa upp och sträcka ut ryggen och äta lite mat, vi har inte lagat mat under hela tiden. Systers sambo var så frälst i att han nästan hade fått besök av en skolklass så han tyckte det var skoj att laga mat åt så många. Jag och Tomas har fått sova varje morgon oxå, frukost o dyl har de tagit hand om. Inte för att vi krävde det men när ingen väcker en så kan man sova rätt länge ;)

    

Min systerdotter Elin var bland det sötaste jag sett i mitt liv! Gossunge!!!

        

Barnen har badat i havet oxå...det var lixom en helt annan miljö där nere, det var som att vara utomlands, konstigt att det kan vara sån skillnad i ett och samma land. Men det var tropiskt på något sätt...lummiga trädgårdar, tokvarmt (varme på ett sätt som inte går att känna här uppe) o en lång lång strand bara några steg från huset. En sak jag tänkte på var att alla man mötte hejade! Det gör dom då inte här!

        

Det var lite bilder från vår sköna minisemester!

Puss

RSS 2.0