Minnelös...

J: Haha, ja, det var ganska komiskt faktiskt =)

Igår var jag en sväng på lill-ICA...Jennifer var med så hon hade korgen o jag Ester. Plockade ner lite saker o så gick vi till kassan o betalade...sen gick vi ut till bilen...hmm...jag vet inte vad det är men jag har inget minne kvar. Kan vara ett bra förslag att ta med sej maten när man tom betalat för den!

Fy vad jag skämdes när jag gick tillbaka för o hämta den...jaja, jag hade ju med mej ungarna iaf =)

Sitter ute i solen o väntar på att nån snubbe från TryggHansa ska komma o prata barnförsäkringar...varför kan jag aldrig säga nej för??? Kan väl lika gärna kolla upp det på nätet? Nåväl...Just nu är han 40 minuter sen så vi får väl se om han hittar hit ut till skogen.

Hoppas ni alla har en underbar dag!

Lite allt och ingenting

Vad tiden går fort...va ett tag sen jag skrev nu igen. Vi mår bra iaf, Ester ligger just nu o sussar så sött =)

Man märker sån stor skillnad på henne nu o när hon föddes, ändå är hon bara tre o en halv vecka, hon är vaken o vill vara med nu, skriker typ aldrig och äter en gång per natt...eller två...till min stora lättnad, faktiskt, har jag slutat amma. Eller det är både och, hade det funkat och gått bra att amma hade jag givetvis fortsatt men nu vart Ester grinig, hon skulle äta hela tiden och det gjorde så fruktansvärt ont. Så fort hon vaknade fick jag ångest, en stor klump i magen, då visste jag att hon ville ha bröstet. Det var inte kul. Nu äter hon och är glad mellan målen.

Varför ska man ha den pressen på sej att man måste amma? Varför skulle man inte vara lika bra mamma som andra bara för att man inte ger sitt barn mat från bröstet? Det är väl bättre att alla mår bra än att känna att man måste och bara därför sitta och gråta av smärta? Ester mår bra och jag mår bra och det är oss det handlar om så =)

Det är så många olika faktorer som spelar in för att det ska funka med amning  och typ ingen av dessa faktorer gick min väg så nu blev det som det blev...

Tomas har haft sin sista lediga dag med oss nu...tråkigt. Jag tyckte det var himla roligt att han kunde vara hemma med oss. Men nu är det snart semester så då blir han hemma igen =)

Skulle väl ha målat på listerna och dammsugit men orken lyser med sin frånvaro, ända sen Ester föddes tycker jag att jag har varit konstant trött...jag vet inte, hon är inte vaken hela nätterna men ändå känns det som att jag inte får sova. Men det är klart, om hon vaknar en gång så måste jag ju kliva upp, göra ersättning, byta blöjan och mata o sen ska jag få ro o somna om igen...det tar väl lite tid och man får aldrig sova klart lixom...sen kan man ju inte riktigt gå o lägga sej hur man vill på dan heller...jag skulle vilja gå o lägga mej o sova tills jag vaknar av mej själv. Så man får sova klart men jag får vända på det och tänka att det alltid kunnat vara värre. Ester är ju faktiskt fruktansvärt snäll =)

Kram på er!

Ester och zebrahästen









Det verkade som att de funnit varandra...vår kärlek och Jennifers gossedjur...*skratt*


Grattis Madde och Kieran!!!

Grattis till lille Neo! Tänker på er och hoppas ni får komma hem nu och rå om varandra på hemmaplan!

Kram!


Lite olika presenter



En jättefin föräldrabukett med tillhörande bäbisbukett =) Fick dessa vackra blommor av Mamma och Lars-Arne (mormor och bonusmorfar) Jennifer var med och köpte och hon visste ju att mamma ville ha en chokladkaka oxå så det fick jag med =) Gullunge!



Den här urgulliga overollen har Esters mormor stickat, inte till Ester utan kusin Elin men barnbarn som barnbarn tyckte jag och nu har Ester den *le*



Svärmor får äntligen shoppa rosa *skrattar*



Sommarklänning från svärmor, hon är förövrigt väldigt glad över vår Ester för nu får hon handla kläder, och flick-kläder dessutom, alltså: rosa och puttinuttit. Inte mej emot =)



Ännu mer från svärmor =)



Och lite till...



Det här fick Ester från farbror Tony och hans tjej Kickan =)


Vill tacka för gratulationer från alla och mamma och Lars-Arne som hade både hundar och barn när vi åkte in till förlossningen! Och att ni hade kvar hundarna lite extra så vi fick komma hem och vara hemma ett tag innan hela vardagen smällde i våra ansikten =) Puss på er!


Jessica och Astrid =)

Igår var Jessica och Astrid här och kikade på Ester och givetvis pratade en massa skit, eller skit pratade inte dom utan mer jag och Jessica, härligt att få surra ur sej lite =) På Astrid var det full rulle *skratt* hon hade nog en massa myror i brallan. Nästa gång är det jag och Ester som åker och hälsar på er, det ska inte dröja tills hon kan gå för nu är båda "bara" hemma så nog ska vi få till en träff rätt snart?






Fick en jätteläcker blomma, vet inte vad den heter men frän var den =)



Ester fick jättefin body och byxor!


Tack för sällskapet och hoppas det blir snart igen! =)

Susanne och Felix =)

I förrgår var Susanne och Felix här och hälsade på =) De hade med sig så fina kläder åt lillgumman.



PolisFelix, han har blivit superstor och fruktansvärt duktig på allt! Han kan räkna, nästan, till 30 =) Och så ska han bli polis...*ler*...det måste vara ett yrke varje barn, iaf pojkar, går igenom under sin uppväxt =) Och om några veckor blir han storebror! Vad spännande det ska bli, Ester får många kompisar att leka med senare, det är många små bäsar som kommit eller är på väg nu.



Supersöta kläder från supersöta vänner =)


Lilla Ester


Nu är Ester snart 2 veckor...hade glömt hur ont i tuttarna man kunde ha....o hur trött man kan vara...men det finns väl kanske nån tjusning i det oxå? Vi har ju världens finaste Ester så man kan väl stå ut med detta. Hon sover mest men har börjat vara mer och mer vaken nu. Hon spanar läget med sina stora blå (än så länge) ögon, intar varje liten detalj i sitt tysta. Undra vad hon tänker när hon ligger där o tittar. Om hon känner igen alla ljuden från tiden i magen, nu får hon bildr på dom iaf.

Jag älskar min lilla prinsessa så otroligt mycket, det är helt otroligt att det kan bildas något så sött inuti sin mage...dessa små (fast låååånga) fingrar med alla varsin liten liten nagel, ben, armar hela kroppen och allt inuti kroppen som fungerar...det är helt otroligt!

Just nu ligger hon ute i sin vagn och sover skönt på bron =) Upptäckte "vaktkatten" som sitter nedanför och spanar ut över vägen.





RSS 2.0