insider...

...har jag kollat på nu flera gånger...det har mest handlat om hemlösa....jag vet inte vad jag ska tro.

Jag fick barn i nian..alltså ingen inkomst! Vi levde till en början på pappans a-kassa...sen fick han jobb o jag började gymnasiet. Vi separerade, jag var själv, jag och ett barn, panik! Men jag hade alltid stöd av soc om inte pengarna räckte! Jag menar, hur f-n ska man klara sej på 950 kr i månaden med en hyra på 5000? Varför blev inte jag en husvagnsliggare? Varför fick inte jag bo på hotell för flera tusen i månaden? Nä, jag skötte mej, där tror jag allt faller...jag använde inte mina pengar till något dyrt och onödigt.

När jag var 20 fick jag mitt andra barn...precis efter gymnasiet...jag gick datortekskursen, och allt arbetsförmedlingen ville o klarade mej ändå...har aldrig ens varit i närheten att bli bostadslös. Jag vet inte men jag tror inte svenska samhället sätter människor på gatan utan vidare...rätta mej om jag har fel men jag har då aldrig behövt känna känslan att bli bostadslös fast jag var två-barnsmor vid 20 års ålder. Mina barn har haft det de behöver under sina år hittills o jag hoppas det fortsätter så.

Min fråga då är: vad gör dessa hemlösa för något? Varför får vissa hotellvistelse medans vissa sover under bar himmel och vissa fortsätter leva normalt?

Kram på er alla och hoppas på en lycklig jul!

Idag fast...

...en torsdag för exakt 12 år sedan klockan 13.44 låg denne lille man på min mage och skrek



Ganska coolt att tänka tillbaka men när jag tittar på honom är han ju fortfarande min lille son, om man tänker sej en 12-årig pojk så är det inte min son man tänker...

Grattis Simon! Hoppas du får en bra dag! Älskar dej! Puss

RSS 2.0