Torky...

...kan man änvända till mycket =) Just nu sitter jag och dricker kaffe med torky som kaffefilter! Det funkar alldeles utmärkt. Har man dåligt minne så har man o kaffefilter är inte det första man tänker på när man ska åka o handla.

I helgen blir jag o Tomas helt barnlediga...har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på men jag vet att jag har lite till skolan att skriva så vi får se...fredagar brukar ju bli åt skogen hur som helst, pga den där människan som bodde här innan.
Vi får se vad hon har för ursäkt nu att komma hit o snoka. Igårkväll ringde hon o berättade för barnen att de ska flytta från killen hon har. Hur fan tänker man om man ringer på kvällen och berättar för sina barn att de ska flytta??? Jo, man tänker enbart på sej själv...ingenting annat! Personligen tycker jag att man kan ta sej den lilla tid att sätta sej ner med barnen och berätta och förklara. De har känslor också och det handlar om deras liv med. Sen kunde man ju lista ut med lilltån att det inte skulle funka...klart som fan att han lessnar. Skulle Tomas åka till sina föredetta svärföräldrar med presenter när de fyller år, och skulle han åka till henne o hennes kille flera gånger i veckan, messa och hitta på en massa dumma ursäkter för att åka dit med mera, så skulle han inte bli långvarig i mitt liv.

Bara det att allt kommer säkert bli hundra gånger värre nu när hon inte har nån kille...jag orkar inte en gång värre ens...

Kan inte skriva ut i ord allt jag skulle vilja men jag lever mitt liv bara en gång o tänker då inte gå runt o må dåligt resten av livet för en människa som inte har så mycket innanför pannbenet. Så enkel är det. Har man suttit där nere i skiten en gång så passar man sej ganska rejält för att hamna där igen, vissa fattar nog hur jag menar...jag tog mej upp en gång, visserligen med en massa hjälp men jag gjorde det o tänker inte ramlaner igen!

Ha en bra dag!
Pusspuss

Helgen...

...har varit helt okej faktiskt...

Fredag hade iof kunnat varit bättre...den slutade ju bra så jag hoppas verkligen inte det ska behöva bli nå mer om just den saken. Men det är nog som att hoppas på att jag skulle hitta en miljon på gatan...

Lördagmorgon vid nio var det minus 10 i Fränsta...det vet jag för jag var där o gick deras smått förvirrande eljuspår...nu undrar ni så klart vad jag gjorde i Fränsta den tiden på lördagmorgon. Det var Tomas äldsta pojk som skulle spela en match där...fattar inte hur i hela friden man kan sätta en match så tidigt men men...tyckte synd om pojkarna som var tvungen att springa i shorts o kortärmad i den kylan...vissa var alldeles röd om benen. O domaren var det värsta jag sett...jag vet inte hur jag ska förklara det men han hade shorts...o tio par strumpor innanför eller så hade han slagit en knut på mr junior...om ni fattar...det såg så himla sjukt ut...man kan ju faktiskt lägga till mr junior när man ska visa upp sej så där...Jaja, killarna vann iaf =)

Nu sitter jag o väntar på att klockan ska gå så vi kan åka...försöker förstå varför man måste låta så sur jämt, visst kan man vara på dåligt humör men inte 24 timmar om dygnet. Jag ska testa o svara på samma sätt en hel dag så får vi se vad folk tycker om en sen...det måste vara jobbigt att alltid vara så sur. Den jag pratar om skulle kunna kittla tårna med mungiporna.

Jag o Tomas har bestämt att bila ner till Helsingborg. Tycker det ska bli så himla kul! Dels att åka iväg en sväng o dels att träffa syrran o Elin o Niclas oxå! Systeryster har jag inte sett på hur länge som helst nu! Saknar henne! O det ska bli så kul o träffa sin första systerdotter! Kan bli spännande att ha med Jennifer o Simon på en sån lång bilresa men det ska väl gå det med =)

Nu är det dax att rasta vovvar!

Ha en underbar dag alla mina vänner!

Ombyggnation

Här hemma är det ombyggnation på gång! Vi har kommit på att vi har fler ungan än vi har rum...så det ska bli ett rum till där uppe =) Ganska mycket jobb men jag har ju en sån "handy man" här hemma så det blir nog bra ;-)
Så här ser det ut just nu.

     

I fredags...

...hade vi Piratdisco på jobbet. Vi skulle klä ut oss till pirater, både personal och barn. Jag tar ju det på största allvar o börjar fundera hur f-n en pirat ser ut...så här bidde det i slutändan iaf =)

image86

Det var jätteskoj o jag tror jag lyckades ganska bra eftersom barnen blev rädd för mej =)

På kvällen hade vi personalfest, det var ännu roligare, Angela hade berättat att jag är en riktig öldrickare så när de dukade var det inte ett glas jag fick till bordet utan en stor vas! Haha...det kanske inte syns men det var en stoor vas, 2 öl gick i den...
image87

Fick besök...

...av en liten Felix o hans mor Susanne...Felix som jag kallar liten är inte så liten längre, han har faktiskt fyllt 2! Det var anledningen att de kom, här i skogen gör vi så att när man fyller år åker man runt till folk istället, speciellt om folket glömt bort födelsedagen, skoja bara. De hade med sig en jättefin tårta så det bidde riktigt fika =)

image84


image85

Måste ju bara visa...

...hur vår goda spaghetti såg ut förra veckan...

image82

Jag tycker det är jättekul med karamellfärg...men kanske det var dumt när man hade köttfärssås till...

image83

Ibland...

...känns det som att Tomas och Bamse har något jag inte får vara med på...det finns något där som gör att jag känner mej aningen utanför...

image81

Hundar...

- Ånej...ser du vad jag ser?
- Nä, inte kameran igen, kolla bort!

image78

- Okej, vi låtsas att vi hör nåt i skogen!
- Smart!

image79

- Men, pucko! Vi måste ju titta åt samma håll fattar du väl!
- Jaja...förlåt...vänster...NU!

image80

Hejsan svejsan

Nu var det ett himla bra tag sen jag skrev nåt här...fattar bara inte vart all tid tar vägen.

Men jag ger nu ett livstecken =)

Allt är bara fint med mig o de mina iaf. Har haft utvärderingsdag på jobbet idag, så vi fick gå tidigare. Jobbet...fattar nån hur mycket jag trivs där? Nä, det går inte att beskriva...det är så jag vill ha det...tänk sen nu då om jag får jobb o så är det på nå tråkställe så man bara vill kräkas innan man går till jobbet...jag har ju ett år kvar att plugga...vill ju fprsätta jobba nu ju...men det är ju bara ett vik till sista juni...skönt det med för nu får jag ju vara ledig i sommar men jag vill tillbaka till samma ställe sen!

RSS 2.0